Zašto on misli da ste možda opterećeni

Svi poznajemo bar jednu takvu - ženu koja "baca magiju" i gubi emotivnu kontrolu kako bi vezu održala u životu i osigurala njenu budućnost. Čak smo i sve bile jednom ona. Gubimo svoj put da bi veza uspela, a onda se on samo okrene i ode. Umesto da ispitujete šta je pošlo naopako, pokušajte da sa spoznate koja ponašanja morate da dovedete u red, kako biste prvo postali zadovoljni sobom. I dok kopate duboko, pogledajte ovih pet ponašanja koji možda guraju vašeg muškarca od vas i napravite plan za zdravije samopouzdanje, a samim tim i veze.

.

Previše ste zavisni

Kada nemate dobro samopouzdanje, postajete zavisni od toga da neko treba da vas spase vašeg života. A ništa nije neseksipilnije od zavisnosti. Počećete da gušite vašeg muškarca ponašajući se kao bespomoćno dete, pre nego njegova ljubavnica. Mislite da ste taj tip? Težite ka tome da napravite svoj život koji ćete toliko voleti da nećete ni sanjati da neko može da uskoči u njega i ukrade vam ga.

Igrate igrice

Ukoliko manipulišete koristeći kukanje, žaljenje, mnogo priče i imate pasivno-agresivno ponašanje da biste ispunili svoje potrebe, šanse su da vam treba kurs o komunikaciji u vezi. Kada žene kukaju, muškarci izgube poštovanje jer počinju da se ponašaju nezrelo. Naučite da imate dovoljno samopoštovanja tako da ćete da se zauzmete za sebe i da komunicirate na direktan i otvoren način. Ovaj pristup znači da znate šta želite i kako treba da se ponaša sa vama. 

Prevište ste fini

Nažalost, muškarci ne poštuju previše fine žene. Mnogo fine žene su njanjave, naivne i uvek će nalaziti izgovor za partnera ako nešto pogreši, umesto da ga postave na pravo mesto. Ako ste previše fine, velika je verovatnoća da će vas lakše slagati, prevariti ili izdati. Ne želite da žrtvujete sopstvenu sreću zarad svog muškarca. Umesto toga, počnite da stavljate vaše potrebe na prvo mesto.

Previše ste opsesivni

Kada ste opsednuti vezom i muškarca postavljate da bude centar Univerzuma, gubite moć. Ovo zapravo može muškarca da dovede u neprijatan položaj, jer je prevelika obaveza da bude nečiji centar sveta. Kako da prestanete sa ovakvim ponašanjem? Nađite sebi život! Ako ste opsednuti, znači da imate previše slobodnog vremena - i on to zna.

Pratite svaki njegov korak

Ako ga kontrolišete i želite da znate svaki njegov pokret, onda će on da se oseti ugušenim i imaće potrebu da vas laže. Ovo ponašanje će samo da ga odgurne što dalje od vas, jer on, kao i svako ljudsko biće želi slobodu. Ako ste kontrolišući tip, morate da naučite da imate samokontrolu. Jedino su vaš život i vaša sreća stvari nad kojima možete da imate kontrolu. Utonite u svoj život i postavite sebi neke ciljeve i obaveze, kako biste imali što manje vremena da proveravate svog partnera. I uskoro, on će vas da proverava!

Samostalne, sebi dovoljne žene su teške da se pronađu. Mnoge žene mogu da budu finansijski nezavisne, ali i dalje emotivno nezrele i ovisne o partneru. Šta muškarce čini privrženim i znatiželjnim je žena koja ima samokontrolu. Mnoge žene su histerične kada dođe do veze i kontrole nad muškarcima. Kada je žena sigurna u sebe, sebe emotivno drži pod kontrolom, može da bude direktna u vezi svojih potreba i ima snage da se okrene kad nije tretirana kako treba, onda će imati poštovanje muškarca.

Mali savet: Ženin jedini posao je da bude u potpunosti zadovoljna sobom i životom koji je sebi stvorila...sve ostalo će doći na svoje.