Seks u kadi

Promenite lokaciju i prepustite se čarima seksa u vodi, a pri kraju zime to znači - u kadi. Napunite je, sipajte mirišljavu so, skinite sve sa sebe i svog partnera i krenite na put jakog seksualnog uzbuđenja i fantastičnih orgazama.

.

Upotrebite lubrikant iako je seks u vodi - Pogrešna je pretpostavka da je žena u vodi vlažna i na intimnim delovima. Voda čak može da spere prirodnu vlažnost vagine, zbog čega odnos postaje neprijatan. Hemikalije, koje stvaraju tako lepe mehuriće u kadi vaginu isušuju i zbog toga se preporučuje upotreba lubrikanta na bazi silikona koji nije rastvorljiv u vodi.

Pre seksa osigurajte mesto - Kada imate mokru površinu, to znači, da je polagano klizanje neizbežno. Klizanje može da bude u nekoj meri zabavno, jer seks čini nepredvidivim i zanimljivim, ali često je i poprilično opasno jer može da vas navede na pad i ozbiljne povrede. A kako ne biste rizikovali i mislili o mogućim neprijatnim situacijama, opustite se tokom seksa tako što ćete pre cele akcije na pod kade staviti gumenu podlogu koja će sprečiti klizanje.

I seks u vodi zahteva predigru - Međusobno milovanje i masiranje su prijatan i dobar način za predigru koju možete da izvedete u vodi. Još jedan plus koji ima predigra u kadi je taj da ćete se oboje potpuno čisti i mirisni prepustiti seksu.
U kadi je najlakše zadovoljiti partnera prstima. Pod tušem u obzir dolazi i oralno zadovoljavanje. Sve ostalo zna da bude prilično zahtevno, bez obzira na to koliko u nekim filmovima izgleda jednostavno.

Pobrinite se za zaštitu - U vodi žena može da ostane u drugom stanju, uprkos mitovima koji govore da nije tako. U vodi se takođe možete zaraziti polno prenosivim bolestima, ali jasno je da je upotreba kondoma u tim situacijama poprilično nezgodna stvar. Ako pak ne upotrebljavate drugu zaštitu protiv trudnoće i ako niste sigurni u partnerovo zdravlje, radije preselite seksi igre na neko drugo mesto.

Izvor: Telegraf