Koja "frizura" se muškarcima najviše sviđa?

Kada je u pitanju muški poged na žensku intimnu zonu, istraživanja pokazuju da su mišljenja podeljena, pa jedna grupa muškaraca više voli žene s prirodnim frizom, dok se drugi raduju damama koje se odlučuju na nešto kreativniji izgled. Ipak, bilo da uređujete svoju intimnu zonu na jedan ili drugi način, morate da znate da se muškarci naročito pale na sledeće frizure.

.

Prirodna frizura

Izgled “zapuštenog” međunožja dugo se smatrao neprihvatljivim, ali poslednje istraživanje sprovedeno među muškarcima pokazalo je da se prirodno čupava šumica vratila među najseksepilnije intimne frizure. Čak 43 procenata frajera složilo se kako im je lepo stilizovan prirodan oblik sa minimalnim uređivanjem najprivlačniji kod žena.

Brazilka

Diskretna linija ili tek mini trouglić na stidnoj kosti definitivno je jedan od najprivlačnijih izgleda intimne zone za muškarce. Njih 35 procenata su pri tomu naveli kako im je popularna brazilka odraz žene koja svom muškarcu želi da udovolji ne skrivajući lepotu svakog dela svog tela. Ali frizure oblikovane u oblik srca, inicijala, strelica ili cvetića ne smatraju naročito privlačnim.

Staza za sletanje

Vertikalna traka širine oko dva prsta opisuje francusku depilaciju koja je zlatna sredina brazilke i prirodne frizure. Naime muškarcima je neopisivo privlačan izgled stilizovanih dlačica na Venerinom bregu, dok nastavak glatkog i golog dela stidnih usana rasplamsava strasti. Popularnu stazu za sletanje preferira 22 odsto muškaraca.

Izvor: Telegraf