Da li nedostatak seksa vodi ka prevari?

Savet kako da se suočite sa pretnjom od prevare i vratite vaš seksualni život u normalu.

.

Morate da delite strahove sa vašim supružnikom. Iako on nije voljan da razgovara na tu temu, jako je bitno da vi to uradite, kako biste se što pre vratili u normalan svet parova. Nećete popraviti trenutnu situaciju ako ne budete seli i pričali o tome zajedno.

Prva stvar sa kojom morate da se suočite je pretnja od prevare. Morate da se složite da ćete zajedno da radite na tome da poboljšate vezu, i to znači da nema strahova i briga od izdaje. Jednom kada se ovo ustanovi, znači da svaka promena koju uradite dolazi od nečeg pozitivnog iz ljubavi jedno prema drugome, a ne iz straha da ćete da izgubite jedno drugo od potencijalnog novog partnera.

Nekoliko stvari može da se dogodi seksualnom životu para nakon dobitka deteta. Tokom prve godine, oba roditelja mogu da se osete ushićenim i hronično iscrpljenim. Umor ubija libido.

Neki muškarci takođe u svojim glavama smatraju jako teško izvodljivim da imaju seksualne odnose sa nekim ko je sada majka, a neke žene tu ulogu smatraju izazovom, pogotovo ako je beba sa vama u krevetu.

Fizički, seks može da vam se čini drugačijim. Postoji nekoliko stvari koje mogu da pomognu, kao na primer Kegel vežbe ili vežbe za pelvični predeo za jačanje. Možda da probate jogu, čak i zajedno da krenete.

Radeći stvari zajedno kao par je vrlo važno, jer može da se desi da se toliko fokusirate na roditeljstvo, da možete da se izgubite potpuno kao dva partnera koja se vole. Poboljšanje seksa je uvek zajednička stvar para.

I tako opet dolazimo do razgovora. Smislite ideje koje će stimulisati vaš seksualni život kako fizički, tako i mentalno. Radite neke vežbe, izvucite seksi donji veš, zaboravite na sve prepreke i pokušajte da se rekonektujete kao strastveni par. Oboje ćete uživati u plodovima takve nagrade.