Zašto on brani svoju ljubavnicu?

Zašto muškarci često staju na stranu "druge" žene?

.

Žene obično ostanu zapanjene i povređene činjenicom da iako muž želi da se vrati braku, on i dalje brani "drugu" ženu: "Ona ništa loše nije uradila, sve je bila moja krivica. I na kraju, ti si pobedila. Ona je izgubila."

Razlog zbog kojeg oni brane svoje ljubavnice je taj što većina ljubavnica ima mentalitet žrtve. Njihova mantra je: "Muškarci će vam reći da vas vole i da će sve da učine za vas, ali će vas uvek razočarati i povrediti na kraju." Ostavljanjem ili odbijanjem nje, on postaje "muška svinja" kao što je i predvidela, a on sebe mrzi da vidi kao takvog. To je njena caka.

Prevara je postala uobičajena stvar i 85% preljuba sa kojima su se terapeuti suočavali se završe tako da parovi kažu da je to najbolja stvar koja se desila njihovom braku. Razlog zbog kojeg se muškarci vraćaju svojim ženama su mnogobrojni. Dodatak stvarima kao što su razmišljanja o kući, ljubavi, istoriji, porodici i budućim unucima, postoje problemi kao što su stvar razvoda ili brige oko dece.

Nije da branimo sve žene, ali ako postoje problemi zbog kojih je suprug nezadovoljan, mora da ima dovoljno hrabrosti da otvoreno o tome i razgovara i okonča njihov odnos.

U svakom slučaju, odlazak na zajednički razgovor kod stručnog lica je svakako jeftini od razvoda i manje štetan za decu. 

Što se tiče njegove ljubavnice, ona uspeva da ga odvoji od njegove porodice. Ali ona ne bi trebalo da se zadovolji sa parčetom kolača, kada dolaze cele pite.

Oženjeni muškarci koji ne znaju šta znači posvećenost su pristupačni, ali su šanse da vaš suprug neće biti privržen ni vama. Idite na terapiju, to je vaše pravo, zaslužujete bolje i skoro uvek postoji lakše rešenje.