Seks na javnom mestu... A da vas ne uhvate!

Sigurno ste probali ili bar zamišljali kako je to voditi ljubav na javnom mestu? Evo nekoliko riskantnih mesta gde možete da podelite strast sa partnerom.

.

SEKS NA HAUBI - Odvezite se na neko udaljeno mjesto, parkirajte se i iznenadite ga sa jednim seksom na haubi. Čak i ako ne odete na put, garaža je sasvim dovoljna.

UZ PROZOR - Iznajmite hotelsku sobu na poslednjem spratu, što bi trebalo da vam osigura prelep pogled. Seks uz prozor itekako pali.

WC U BARU - Hotelski bar je pravo mesto za vas. Kako bi ste zagrejali vašeg momka, šapućite mu na uvo prljave reči, a onda ga odvedite do wc-a i učiniti to na brzaka.

SPAVAĆA SOBA - Pretvorite vašu spavaću sobu u nestašnu igraonicu, tako što ćete postaviti jedan ili dva ogledala pored kreveta. Dobićete osećaj da radite nešto grešno, ali bez šanse da budete uhvaćeni. Muškarce veoma stimuliše ono što vide, tako da će ih mogućnost da "prate akciju" dodatno napaliti.

KUĆNA TERETANA - Ukoliko vaš dečko ima sprave za vežbanje kod kuće, benč klupa ima odgovarajuću podlogu i kao stvorena je za pozu devojka na njemu. On nikada više neće moći trenirati, a da ne razmišlja o prljavim stvarima koje ste radili.

Izvor: Večernji