Ovih 11 znakova ukazuju da ste mu BAŠ VI sve u životu!

Bez obzira kuda vas život odvede, on će vam biti najveća podrška i hrabrost kroz sve teške trenutke. On će biti uz vas na svakom koraku, navijaće za vaše pobede i prigrliti poraze.

foto: oneinchpunch / Shutterstock
foto: oneinchpunch / Shutterstock
.

Pitate se kako da znate da je on pravi? Ovih 11 znakova otkrivaju da vas partner neopisivo voli.

1. Neće proći dan, a da vas ne podseti koliko vas voli

Stalno ćete se osećati kao prioritet u njegovom životu. Konačno, pronašli ste nekoga ko vam znači isto koliko i vi njemu.

2. Učiniće sve da dobije vaše poverenje

Želi da se osećate prijatno i samouvereno. On zna da svaka dobra veza podrazumeva poverenje, a on će se potruditi da ga zasluži. Osim toga, nikada ga ne bi prokockao.

3. Biće tvoja hrabrost kad se ti ne osećaš hrabro

Bez obzira kuda život može da vas odvede, on će vam biti najveća podrška i hrabirće vas kroz teške trenutke. On će biti uz vas na svakom koraku, navijaće za vaše pobede i prigrliti poraze.

4. Biće i vaša motivacija kad je nemate

Nikada neće odustati od vas ili vaših snova. Uvek će vas motivisati i gurati napred.

5. U njegovim očima uvek ćete biti lepi

On ne mora nužno da izgovara te reči da bi vam dokazao da ste lepi. To pokazuje načinom na koji vas gleda, dodiruje i tretira.

6. Čak i kad niste u najboljem izdanju - ipak ste mu najljepši

Njega nije briga da li ste u trenirci, rasparanoj majici ili ste bez šminke. Njemu ste vi u svakom izdanju najljepši i on je zaljubljen u vas bez obzira na sve. Jedino mu je stalo da je s vama.

7. Nikada ne daje lažna obećanja

U njegovom rečniku nema lažnih obećanja ili nečega što je rekao, a da nije ispunio ili da je zaboravio. Ako kaže da vas taj dan vodi na večeru, odvešće vas.

8. Dokazaće vam ljubav malim stvarima koje radi

Ako ne stignete da napravite večeru jer radite do kasno, on će pomoći tako što će vas večera sačekati na stolu kada se umorni vratite s posla.

9. S njim se osećate sigurno

Uvek ćete moći čvrsto da spavati znajući da je on tu, pored vas.

10. Nikada nećete morati da brinete da li će vas povrediti

Prirodno je imati nesuglasice, pa čak i rasprave u vezi, ali nema razloga da vas neko tokom svađe vređa ili postane nasilan. Pravi muškarac to neće uraditi već će s vama voditi smislen razgovor.

11. On će zauvek biti uz tebe

Biće lepih, ali i ružnih trenutaka, a on će, kroz sve njih stajati uz vas. Svako može da bude tu kada je dobro, ali onaj ko ostane i kada je loše... E, njega morate čuvati.