DA LI JE ON VAŠ SAVRŠEN MUŠKARAC: Ako ima ove OSOBINE, trudite se da ga sačuvate

Ukoliko ume da vas nasmeje i voli vas takvu kakva jeste, sa svim manama i vrlinama onda imate muškarca iz snova.

Da li je on idealan muškarac?, foto: fizkes / Shutterstock
Da li je on idealan muškarac?, foto: fizkes / Shutterstock
.

Bez obzira da li ste u potrazi za muškarcem iz snova ili imate jednog kraj sebe, proverite ima li vaš partner neki od ovih kvaliteta jer one opisuju idealnog muškarca - s kojim ćete se super slagati.

1. Ljubazan je prema svima

Nije samo dobar i fin kada vam je najbolji dan, nego i kada imate najgori mogući. Isto važi i za konobara koji je doneo pogrešno predjelo ili napravio neku drugu grešku - ako je ljubazan prema svima i zna da se greške mogu dogoditi, vi imate kraj sebe čoveka koji širi dobrotu i pozitivnost.

2. Iskreno je srećan

Srećna osoba nije samo zdrava osoba, već i neko tko je optimističan i ispunjen. Ko ne bi voleo život s takvim čovekom?

3. Iskreno vas voli

On vas voli u potpunosti, sa svim manama i vrlinama. Voli kako izgledate bez šminke, voli kada se druži s vama i voli sve što ima veze s vama. On zna da vi kasnite i voli to, zna koju hranu volite i koje filmove volite da gledate. On vas s pažnjom sluša i sve stvari pamti.

4. Najlepše vam je kad ste sami

Sa njim vam nikada nije dosadno i nemate osećaj praznine... Vi uživate da provodite vreme s njim jer vam s njim nikada nije dosadno.

5. On je jedini o kome maštate

Možda vam se sviđa fizički sasvim drugačiji tip muškarca, ali kada zatvorite oči vi ponovo vidite samo svog partnera i on je jedini sa kojim želite da budete.

6. Vi ste njegov broj 1

Vi ste najvažnija osoba u njegovom životu i zbog vas će otkazati sve, posvetiti vam se i nikada mu ništa drugo neće biti prioritetnije, piše Young Tango, prenosi Superžena.