Prevarili ste partnera u snu? Evo šta erotski snovi govore o vama

Da li ste nekad sanjali da vodite ljubav sa nekom nepoznatom osobom? Možda ste u snu flertovali sa kolegom sa posla, a onda je usledio strastveni poljubac. Ovakvi erotski snovi nisu retkost. Evo šta oni zapravo govore o vama.

Šta znače erotski snovi?, foto: Roman Samborskyi/Shutterstock
Šta znače erotski snovi?, foto: Roman Samborskyi/Shutterstock
.

U knjizi "Decode Your Dream" psiholog Ijan Volas piše o značenjima seksualnih snova. On kaže da ljubavni snovi nude dublje razumevanje onoga što u životu najviše želite, dok se u seksualnim snovima radi o prihvatanju tih strasti.

Psiholog u knjizi objašnjava šta vaši seksi snovi govore o vama.

Seks na čudnim mestima

Ako sanjate seks na čudnim mestima to sugeriše da se u vašem svakodnevnom životu dogodila neobična situacija. Ova okolnost pruža vam priliku da iskoristite svoje kreativne talente i strast u svežem, uznemirujuće nepoznatom kontekstu.

Strastveno ljubljenje

U snovima, usta su odraz vaše spremnosti da iskreno kažete svoje mišljenje. Iako partner sa kojim se ljubite može imati neki simbolički značaj, san se zapravo odnosi na povezivanje sa samim sobom i shvatanje da ste u stanju jasno da izrazite ono što želite, umesto da to prikrijete.

Zabranjene stvari

Ako sanjate da lutate s nekim, ili negde, a ne biste smeli, to ukazuje na to da imate neki neostvaren kreativni talenat u životu. Često su razlog ljudi koji su ljubomorni na vaše veštine i žele da zaustave vaš napredak, piše 24sata.hr.

Misteriozni ljubavnik

Ako se misteriozni ljubavnik pojavljuje više puta u vašim snovima i nestane baš kada želite da mu se približite to pokazuje da na svoje kreativne sposobnosti gledate kao na talente koji dolaze i odlaze. Oni su deo vas, verujte u sebe.

Pogrešan ljubavnik

Ako sanjate da ste u vezi sa nekim iako ste svesni da on nije za vas to sugeriše da koristite kreativnost i strast za postizanje uspeha, ali da to ne radite srcem.

Obično je to znak da koristite svoju energiju kako biste udovoljili drugoj osobi. Pokušajte da svoj talenat usmerite na nešto što zaista želite za sebe.

Orgije

Ako sanjate da učestvujete u orgijama to ukazuje da će vam se u životu ukazati prilika da svoje kreativne talente podelite s nizom drugih ljudi. Iako s njima možda nećete začeti nove ideje, to će vam pomoći da bolje razumete ideje drugih.

Povratak bivšima

Sanjanje bivših pokazuje da postajete svesni prilike da se ponovno povežete sa zanimanjem ili poslom koji vam se nekad jako sviđao.