SREĆNA KOCKA, ZAVODNIČKI PLES, POKER NA SKIDANJE: Uz pomoć ovih igrica za odrasle seks vam više nikad neće biti dosadan

Igrice za odrasle predstavaljaju savršen način da se rešite stresa, da podignete libido i unesete strast u svoju spavaću sobu. One su sjajna predigra i uvod u uživanje koje sledi. Uz pomoć njih partneri se bolje upoznaju, postaju opušteniji, a uzbuđenje raste. Srećna kocka vam može pomoći da oterate dosadu iz svog kreveta, isprobate neke nove uzbudljive stvari i uživate kao nikad do sad.

Seksi igrice, foto: Alex Cherepanov / Shutterstock
Seksi igrice, foto: Alex Cherepanov / Shutterstock
.

Osim srećne kocke postoji još mnogo načina na koji možete da oživite svoj seksualni život. Potrebno je malo volje, mašta i partner koji je spreman na igru. Evo o čemu je reč.

Srećna kocka

Pronađite jednu običnu kocku. Za svaku stranicu na kocki odredite neku radnju koja može da bude seksi ili tek zagrevanje.

Na primer, možete da odredite 1 - masaža leđa, 2 - poljubac u vrat, 3 - masaža stopala, 4 - oralno zadovoljavanje…

Bacite kocku i izvršite zadatak. Nema varanja!

Zavodnički ples

Striptiz je najčešća muška maštarija koja donosi neverovatno uzbuđenje u iščekivanju nečega još boljeg što sledi. I to se ne odnosi samo na njega... I žene podjednako maštaju o vrućim scenama gde se njihov izabranik postepeno oslobađa jednog po jednog dela garderobe, sve dok ne dodje do onog glavnog... Tada je već strast na vrhuncu.

Oslobodite se straha, plešite onako kako ste oduvek želeli i osvojite ga svojim samopouzdanjem!

Šta je danas na jelovniku?

Sećate li se filma "Devet i po nedelja" u kojem Miki Rurki i Kim Bejsinger požudno hrane jedno drugo sitnicama iz frižidera? Prekopirajte tu scenu.

Svilenom maramom zavežite oči boljoj polovini i na svom telu poslužite slasne zalogaje: preliv od čokolade, jagode, maline... šta god vam padne na pamet! Što je sočnije i više kaplje, to će više probuditi vaša čula, pišu Vijesti.me.

Poker na skidanje

Igrajte sve dok neko ne završi go. Nema veze ako niste savršeni pokeraši koji osvajaju turnire… To nije cilj. Zabavite se i posmatrajte svoju bolju polovinu kako se skida pred vama.