Ova poza vam nikad neće dosaditi: Otkrijte zašto su žene lude za "ležećim policajcem"

Ako ste primetili da su stvari u vašoj spavaćoj sobi postale pomalo dosadne vreme je da unesete malo novotarija u nju. Isprobajte ovu pozu i ona će postati jedna od vaših omiljenih.

Probajte novu pozu &lenji policajac&, foto: gpointstudio/Shutterstock
Probajte novu pozu "lenji policajac", foto: gpointstudio/Shutterstock
.

Posle dugog i napornog dana, seks s partnerom mnogima je često poslednja stvar na pameti, međutim, ponekad uopšte ne treba ni da se pomerite za trenutak strasti. Stručnjaci imaju rešenje i za one malo lenje.

Ako ste preumorni za akrobacije u krevetu, a vaš partner je raspoložen za “igru”, onda je u tom slučaju idealna poza “ležeći policajac”.

Vrhunac koji se pamti

Lagana je za izvođenje i obećava intenzivne orgazme, tvrde stručnjaci. Ova poza zapravo je slična pozi doggy style, samo što u ovom slučaju žena leži na stomaku, a ispod karlice ima jastuk, piše Živim.hr.

Partner može stajati uspravno, ili se nagnuti prema vama za još veću intimnost. Takođe, može se pridržavati i za vašu guzu. Ova poza omogućuje lakše postizanje orgazma, s obzirom na to da je položaj karlice zbog jastuka idealan za lakšu stimulaciju G-tačke. Gde ćeš bolje?