Ovo su ZNACI UPOZORENJA da se viđate sa muškarcem koji vas vara

Ako ne želite da ostatak života provedete sa osobom koja vas vara, trebalo bi da naučite da prepoznate određene znake upozorenja. Oni će vam omogućiti da ne traćite svoj život na nekog ko nije vredan truda.

Ilustracija, foto: Herrndorff image/Shutterstock
Ilustracija, foto: Herrndorff image/Shutterstock
.

BELE LAŽI

Na vaše pitanje gde je bio, on odgovara "na poslu". Dan kasnije saznajete da je svratio kod prijatelja. Ako vi nemate ništa protiv da se on viđa sa svojim prijateljem, pitate se zašto vas onda laže. Sve se zapravo svodi na to da ako ima potrebu da vas laže, on nešto krije. Ako laže o tako malim i beznačajnim stvarima, zapitajte se o čemu li još laže?

NJEGOVI PROFILI ZA ONLINE UPOZNAVANJA SU I DALJE AKTIVNI

Ako ste razgovarali sa svojim voljenim o tome da ukloni svoj profil sa sajtova za online upoznavanja, i on je obećao da će to uraditi, saznanje da se to ipak nije dogodilo je crvena zastavica koju ne smete ignorisati. Čak i ako vam da objašnjenje tipa: "ja više i ne posećujem taj profil", to nije dovoljno dobro, jer krši vaš dogovor.

TROŠI VIŠE NOVCA NEGO OBIČNO

Održavanje više od jedne veze u životu košta. Ako tražite znak o tome da je vaš partner neveran, jednostavno obratite pažnju na to koliko novca ima kod sebe. Ako je poprilično tajnovit po pitanju svog novca i ako koristi gotovinu više nego obično, to bi mogao biti znak da se viđa sa nekim. Kartice je mnogo lakše pratiti dok je gotovina savršen alibi.

NAPUŠTA PROSTORIJU KADA MU ZAZVONI TELEFON

Imajte uvek na umu – način na koji se osoba odnosi prema svom telefonu je glavni pokazatelj njene vernosti. Ako on napušta prostoriju u kojoj je sa vama svaki put kada mu zazvoni telefon, jer je navodno preglasno i ne može ništa da čuje, smatrajte to samo vrlo plitkim izgovorom. Da zaista nema šta da krije od vas, on bi se javio na svaki poziv sa vama u svom zagrljaju.

MANJE JE INTIMAN SA VAMA

Ovo je najcrvenija od svih crvenih zastavica. Ako ste primetili da je on manje intiman sa vama nego obično, to je znak da postoji neko treći između vas. Ako on nema potrebu da vodi ljubav sa vama i odbija skoro svaki vaš pokušaj da mu priđete, to ukazuje na činjenicu da vam je neveran i da treba dalje da nastavite solo.