OVE NEPRIJATNE TEME partner će podeliti sa vama ako želi da vaša veza uspe

Jedan od najboljih način da sa voljenom osobom izgradite jaku vezu jeste da međusobno podelite neke neprijatne stvari.

Sposobnst da se smejete jedno sa drugim ali i da prevaziđete neprijatne situacije znači da je među vama prisutna ljubav kojoj je suđeno da traje. Prema rečima stručnjaka ako vaš partner okreće glavu od vas kada pokušavate da mu kažete neku neprijatnu stvar o sebi, to je znak da vaša veza neće potrajati. On nije spreman da vas voli takvu kakva jeste.

Ilustracija, foto: FrameAngel/Shutterstock
Ilustracija, foto: FrameAngel/Shutterstock
.

Ako vi ili vaš partner "hodate po jajima" u blizini jedno drugog i pretvarate se da ste savršena verzija sebe, veza među vama je osuđena na propast. Biti u vezi koja je ispunjena ljubavlju znači biti otvoren i za sve one neprijatne stvari koje je partner spreman da podeli sa vama. A koje su to stvari otkrivamo vam u redovima koji slede.

REĆI ĆE VAM KAKO SE STVARNO OSEĆA

Razgovor o osećanjima nije uvek jednostavan, posebno ne muškom polu. Takvo nešto vas stavlja u ranjivu poziciju, i nikad ne znate šta može da se dogodi. Ako imate utisak da se ono što govorite možda neće svideti vašem partneru, možda vas to spreči da uopšte progovorite. Ako je vaš voljeni rešen da vaša veza uspe, on će podeliti sa vama svoja najdublja osećanja, piše Ženski magazin.

REĆI ĆE VAS SVOJE STRAHOVE I ONO ŠTO GA ČINI NESIGURNIM

Potrebno je mnogo hrabrosti da bi jedan muškarac istupio pred ženom i rekao joj čega se plaši, kao i šta je to što ga čini nesigurnim. Slika koju svaki muškarac želi da njegova voljena ima o njemu u glavi je upravo suprotna tome. Samim tim ako vam on dovoljno veruje, i veruje u vašu zajedničku budućnost, on će vam otkriti svoje naublje strahove.

PRIZNAĆE VAM SVOJE POTREBE

Većinu vremena svako od nas provodi pretpostavljajući šta je našem partneru potrebno. Često terapeuti ističu da su razgovori o potrebama svake osobe u vezi, najneugodnije teme. Mnogi takođe očekuju da im voljena osoba čita misli, i samim tim otkrije šta ona želi, pri čemu su razočarenja neminovna kada se to ne dogodi. Ako je vaš partner otvoren sa vama u pogledu svojih potreba to je jasan znak da želi da vaša veza traje.

OTKRIĆE VAM SVOJE LOŠE NAVIKE KADA JE TROŠENJE NOVCA U PITANJU

Novac je jedan od glavnih izvora problema u savremenim vezama. Većina ljudi ne zna kako da na pravilan način upravlja svojim finansijama i neretko zbog toga krije svoje loše navike, po pitanju trošenja novca. Teško je planirati život sa nekim ako niste svesni na koji način se on ophodi prema novcu. Ako je on spreman da vam otkrije svoje loše navike kada je trošenje novca u pitanju, to je jasan znak njegovog apsolutnog poverenja u vas.

PRIZNAĆE VAM KOJE SU NJEGOVE SEKSUALNE FANTAZIJE

Deljenje fantazija sa partnerom je uvek škakljivo tlo. Kao prvo vaš partner može postati sumnjičav da li ispunjava vaše kriterijume ako sazna da volite malo grublju igru. Međutim čak i ako se oboje plašite kako bi ono drugo moglo prihvatiti vašu fantaziju, ta doza poverenja koju vam on ukazuje kada je deli sa vama je jasan dokaz da misli da vi to možete da podnesete.