Ljubav i seks

3 erotske poze u seksu koje za tili čas dovode do ženskog orgazma

Ako imate malih poteškoća na ovom polju, redove koji slede ne smete da propustite!

05.08.2021. - 18:30h
Ilustracija
Ilustracijafoto: DavideAngelini/Shutterstock

Od deset intimnih činova većina muškaraca će postići orgazam u proseku 9 puta. Što se žena tiče, ta brojka je znatno niža i iznosi svega 3 puta. Daleko od toga da žene ne znaju kako da dožive orgazam, već im je ponekad malo teže da to postignu ako njihovim partnerima treba manje vremena za vrhunac.

Takođe pored vremena i veliku razliku u celoj priči pravi muško umeće u krvetu. Ali ni to nije sve. Uz svakako dobru predigru, važno je znati i koju pozu u seksu odabrati kako bi žena doživela orgazam. Otkrivamo vam u redovima koji slede 3 magične poze koje žene za tili čas dovode do orgazma. Ako imate malih poteškoća na ovom polju, redove koji slede ne smete da propustite, piše Ženski magazin.

ČAROBNI MISIONARSKI POLOŽAJ

Misionarska poza je jedna od najzastupljenijih poza u seksu. Neki se smatraju vanila pozom, ali to ne znači da je loša i od nje treba da odustanete. Uz različite varijacije u ovoj pozi ženske osobe mogu da dožive eksplozivne orgazme. Da biste dakle nadogradili misionarski položaj potrebno je da stavite jastuk ispod svoje zadnjice kako bi podigli svoju kralicu, a vaše noge bi trebalo da budu na ramenima vaše voljene osobe. Ovaj položaj dovodi do intenzivnog dodirivanja vaše G-tačke. Takođe ako želite svemu da dodate još malo intenziteta, obe svoje noge u istom položaju oslonite na jedno rame vaše partnera, pri čemu će i njegov užitak biti veći.

UNAPREĐENI DOGGY STIL

Klasičan doggy stil je veliki favorit među muškarcima. Štaviše i dobar deo žena voli ovaj položaj pri vođenju ljubavi. One ističu da u ovom položaju dolazi do najveće stimulacije ženske osetljive regije i tzv "plafona" u vagini. Kako bi ovaj položaj podigli na viši nivo i obezbedili sebi fantastičan i brz orgazam potrebno je da legnete na stomak sa jastukom ispod karlice. Ponovo jastuk igra važnu ulogu u stvaranju ugla pod kojim dolazi do stimulacije vaše G-tačke. Vaš partner bi trebalo da se nađe iza vas i da pod uglom od 90 stepeni izvrši penetraciju.

KAUBOJKA SA POVIJANJEM UNAZAD

Šta žena može da uradi ako želi da doživi orgazam nego da preuzme stvar u svoje ruke? U ovom slučaju mislimo na položaj koji se zove kaubojka a koji plasira ženu u dominantan položaj nad muškarcem. Međutim dešava se da muškarac čak i u ovom položaju kada žena vodi glavnu reč i zadaje tempo pokušava da preuzme kontrolu. On verovatno nije ni svestan da mu vi zapravo pokazujete šta vam prija, a da on tera vaš orgazam sve dalje i dalje. Kada je žena do tavanice njeni pokreti nisu gore – dole, što je muškarcima nejasno. Kako bi bez mnogo reči savladali vašeg muškarca i njegov poriv da vodi glavnu reč, ali i da biste svakako sebi obezbedili neverovatan orgazam, kada ste u položaju kaubojke nagnite se unazad, što više možete. Toliko je jednostavno a tako učinkovito da nećete moći da poverujete.