Mislite OVA POZA ne može da bude UZBUDLJIVA? Varate se! Evo kako da je pretvorite u svoj omiljeni položaj!

Muškarcima je ona često u prvih pet omiljenih poza, a evo kako i ženama može da postane jedna od onih u kojima se tope od strasti i uživanja.

Pseća poza može biti veoma uzbudljiva, foto: fizkes/Shutterstock
Pseća poza može biti veoma uzbudljiva, foto: fizkes/Shutterstock
.

Neka uđe plitko

Muškarci u ovoj pozi lako dolaze do orgazma, a da bi i žena imala dovoljno vremena da uživa potrebno je da on u nju ulazi plitko, što će povećati i vaše zadovoljstvo, jer jer je prva trećina vagine puno osetljivija od ostatka.

Udarite ga po guzi

Neki smatraju da to daje jednu novu dimenziju ovoj pozi. Za početak vi njega plesnite, a zatim će on vas.

Budite još žešći

Prekrstite noge i još jače stisnite njegov "ponos", uživaćete oboje.

Oslobodite svoje maštarije

Obzirom da jedno drugome ne vidite lice, nema ništa loše u tome da vaš mozak odluta u svet mašte. Zadovoljite svoje erotske maštarije i doživite taj orgazam na svoj način, piše Cosmopolitan.hr.

Koristite i vibrator

Lagana vibracija u području oko vašeg klitorisa može vam doneti zadovoljstvo koje do sada niste imali prilike da osetite. Ovo zaista može biti nezaboravno.

Ostanite opušteni

Odlična stvar u ovoj pozi je što će vaš muškarac vrlo lako svojim ponosom dodirivati vašu G-tačku. Da biste pojačali užitak, glavu spustite što niže, a bokove podignite.

Aktivirajte se

Dok uživate u zajedničkoj vožnji, svojim prstima lagano dodirujte svoje usne i klitoris i doživite dvostruki užitak. Nemojte zaboraviti ni na njegove testise!