DA LI IH PREPOZNAJETE: Ovo su znakovi da žena želi seks!

Muško ženski odnosi znaju biti puni skrivenih znakova, koje često ne možemo da prepoznamo. Da li osoba suprotnog pola želi da ode korak dalje sa vama možete primetiti po njenom ponašanji i govoru tela koje vam ona neposredno šalje.

Znaci da žena želi seks, foto: NDAB Creativity/Shutterstock
Znaci da žena želi seks, foto: NDAB Creativity/Shutterstock
.

Nekada su žene jako komplikovane, zbog čega postoji pregršt knjiga koje su napisane kako bi se muškarci i žene bolje razumeli. Ipak, treba na umu imati jednu stvar, kada žena kaže NE to je zaista NE.

Ne treba biti napadan, naročito ako vam ona jasno i glasno da do znanja da to ne želi. Ipak, ima situacija i kada muškarac ne prepozna situaciju u kojoj žena pokazuje da je zainteresirana za polni odnos s njim. Govor njenog tela može da otkrije kakve su zapravo njene želje.

Dublje diše

Ako je žena uzbuđena i željna seksa, njeno disanje postaje dublje. To je teško iscenirati, zato ako primetite ovakvo ponašanje znajte da ona želi otići korak dalje s vama. Tada krenite u ispitivanje terena, pokušajte da je navedete na tu temu, pa makar i izokola, piše Večernji.hr

Njiše bokovima

Ako primetite da vaša devojka /žena njiše bokovima, verojatno vas poziva da preuzmete inicijativu i da vreme provedete s njom, razmenjujući nežnosti.

Dodiruje vas

Vi gledate fudbal, a ona seda pored vas i nežno vas dodiruje po ruci ili nozi. Ona zapravo želi da vam skrene pažnju s utakmice, ali to čini na suptilan način.

Započinje razgovor

Poznato je da je razgovor među partnerima itekako dobar afrodizijak. Ako ste rešavali neki problem ili učvrstili neki dogovor, možda će to biti uvertira u seks.