NE MORA SVE DA SE KAŽE: Ovih sedam sitnica otkrivaju da li vas partner voli

Postoje načini da otkrijete da li vas partner voli čak iako vam to nije direktno rekao. Dovoljno je da obratite pažnju na njegov govor tela i dobićete odgovor na ovo pitanje.

Muško-ženski odnosi, foto: stockfour/Shutterstock
Muško-ženski odnosi, foto: stockfour/Shutterstock
.

Svojim nasupima i ponašanjem vaš partner vam je možda već rekao da vas voli. Potrebno je samo da znate da pročitate znakove koje vam šalje. Muškarci često nisu ni svesni toga da govorom tela otkrivaju svoja prava osećanja.

U nastavku pročitajte sedam načina na koje muškarac govorom tela pokazuje da vas voli:

1. Njegovi nožni prsti usmereni su prema vama

Kad je muškarac zaljubljen u vas, automatski će se namestiti tako da su njegovi nožni prsti budu okrenuti prema vama, bez obzira na to da li sedite u kafiću, restoranu ili ste kod kuće. Prsti okrenuti prema vama znak su da postoji interes, a stručnjaci kažu da su indikator i malo dubljih osećanja.

2. Oponaša vaš govor tela

Kada muškarac oseća bliskost on najčešće nesvesno kopira vaše pokrete. To nije nešto o čemu razmišlja, nego se desi samo od sebe.

Na primer, kada hodate jedno pored drugog, vaši će koraci biti usklađeni, ako zevnete zevnuće i on, posegnućete istovremeno za šoljicom kafe. U nekom trenutku oboma će biti jasno da ste na istoj talasnoj dužini.

3. Razvio je rituale koji su samo vaši

Na rastanku će vas uvek poljubiti, svaki put kad se zagrlite potapšaće vas po leđima i tako signalizirati kraj zagrljaja, a kada u isto vreme kažete isto, smisliće način da to zapamtite... Te male, lude sitnice razumećete samo vas dvoje, a mogu vam poslužiti kao i dokaz da mu je stalo i više nego što je spreman da prizna.

4. Dugo vas gleda u oči

Kada shvatite da se s partnerom možete dugo, ali stvarno dugo gledate u oči i da vam to prija, shvatitećete da su se među vama razvile dublje emocije. Međusobno gledanje inače zna izazivati nelagodu, međutim kada je to nešto u čemu uživate, znači da se među vam razvila posebna veza.

Muškarac i žena u krevetu, foto: silverkblackstock/Shutterstock
Muškarac i žena u krevetu, foto: silverkblackstock/Shutterstock
.

5. Ne smeta mu da deli lični prostor sa vama

Ljudi koji nisu zaljubljeni u svakom trenutku vole da imaju određenu količinu ličnog prostora. Međutim, kad se vaš partner zaljubi u vas, kada vas zavoli, lećiće pored vas na kauč bez imalo razmišljanja, u restoranu će sesti na istu stranu stola kao i vi... Zašto? Jer mu ne treba prostor između vas, želi da vam bude blizu, jer vas voli.

6. Često se smeje

Kada osoba voli, češće se smeje u društvu svog partnera ili partnerke. Kada uočite da je njegov smeh dug i da se u vašem pristustvu oseća srećno, znaćete da je on zaljubljen čovek. piše Zadovoljna.hr

7. Dodiruje vas kad god stigne

Ako ne može da skine ruke s vas, on je verovatno zaljubljen čovek. Ovde nije reč samo o seksu. Ukoliko primetite da koristi svaku priliku da vas bocne, zagolica, drži za ruku... sve tu to načini kojima privlači pažnju i zapravo vam pokazuje koliko mu je stalo, a da ništa ne mora ni da vam kaže.

Poznavanje govora tela može da vas dovede do toga da shvatite da vas partner voli i pre nego što vam to rečima saopšti. Kada uočite sve ove znakove, možete da se opustite i prestanete da mučite sebe preteranim razmišljanjem, jer je samo pitanje dana kada ćete i čuti to "volim te".