IZ MUŠKOG UGLA: Saznajte šta zapravo znače emotikoni koje vam pošalju partneri!

Zašto vam je, pobogu, poslao emotikon patlidžana? Da li znači da vas voli ako pošalje smajli sa srcima? Jedan dečko je sve ljubazno objasnio.

dopisivanje, foto: Depositphotos
dopisivanje, foto: Depositphotos
.

Saznajte kako momci koriste emotikone i šta im oni zapravo znače. Otkriva jedan od njih, Džo Berkovic.

Smajli

Momci vole da šalju smajliće. Njima žele da naglase svoju sreću, istaknu sarkazam ili da testiraju granice kod partnerke. A i svaka komunikacija teče lakše kada su u redovima poruke i smajlići.

Namig

Najčešće ga koriste da bi istakli dvosmisleno značenje poruke (najčešće seksualno).

Mišićava ruka

Ovako se muškarci osećaju kao da su Čening Tejtum u stvarnom životu. (“Idem u teretanu. Hoćeš posle da ti prebacim nameštaj?”)

Plamen

Ovo je njihov način da ženama pokažu da izgledaju jako seksi i da gore za njima. Ređe ga koriste o kao znak da su bolesni ili da imaju povišenu temperaturu.

Princeza

Kad  muškarci koriste ovaj emotikon, znači da žele da ženama stave do znanja da bih ih tretirali kao Kejt Midlton.

Patlidžan

Možda je stvoren za lakše pisanje recepata iz italijanske kuhinje, ali momci ga koriste isključivo kako bi dočarali svoj – penis. Da, muškarcima je to kao slika penisa iz crtaća, piše besnopile.rs.

Koktel

Najčešće je to znak da žele svoju partnerku da vode na piće. Ili recimo, kada žene pošalju bezbroj poruka u pripitom stanju, muškarci najčešće odgovaraju ovim smajlijem, aludirajući da znaju da ste pijani!

Srca u očima

"Ovim putem nećemo vam reći da vas volimo, nego želimo. Evo primera: “Jedva čekam da te… Vidim.”", zaključio je anketirani momak.