Muškarci koji OVO POSEDUJU važe za najbolje u krevetu! I ne, uopšte nije reč o muškom polnom organu

Kada se govori o najboljima u krevetu, mnogi uglavnom pomisle da to ima veze sa veličinom muškog polnog organa. Međutim, istraživanje objavljeno u dnevniku "Socioaffective Neuroscience & Psychology" dokazalo je da su muškarci s jednom vrlinom bolji u krevetu. Sa njima je kažu naučnici seks zagarantovan.

seks, foto: Arthur-studio10/Shutterstock
seks, foto: Arthur-studio10/Shutterstock
.

Stručnjaci su istraživanjem seksualne prošlosti žena pokušali da utvrde s kakvim s muškarcima su imale najbolji seksualni odnos i redovno doživljavale orgazam.

Istraživanje je pokazalo da je smisao za humor najbolji predznak seksualnih veština kod muškaraca, prenosi Index.

Istraživanje sprovedeno na ženama do 69 godina starosti koje nisu u vezi ili braku, a one su na testu koji je trajao 70 minuta odgovarale na razna pitanja o svom seksualnom životu.

Istraživači namerno nisu ispitivali zauzete žene jer su smatrali da bi one osećale obavezu da daju bolju ocenu svom trenutnom partneru čak iako to realno ne zaslužuje.

Tako je na temelju njihovih odgovora ustanovljeno da su najbolji seksualni odnos imale upravo s šaljivim muškarcima, jer smisao za humor upućuje na to da je muškarac opušten u raznim situacijama, pa tako i u intimnim. To je bitno za dobru komunikaciju između žene i muškarca, što rezultira dobrim seksom.

Uz to, još jedan kvalitet su žene isticale, a to je kreativnost. Kreativni i muškarci sa smislom za humor, prema rečima ispitanica, pokazuju veći interes za tim da što bolje seksualno zadovolje svoje partnerke, za razliku od muškaraca koje ne krase te vrline.

Vaginalni mišići koji su u dobroj kondiciji se jače grče tokom orgazma, pa je osećaj užitka kod oba partnera znatno veći.

U slučajevima kad ovaj mišić izgubi elastičnost što se najčešće dešava posle porođaja, “otpor” i grčenje grlića materice prilikom penetracije je slabije, a sasmim tim i užitak manji.

Kod ovog problema pomažu Kegelove vežbe, ali ukoliko vas mrzi da ih radite ili su vam previše komplikovane, pribegnite jednostavnijem rešenju.

U seksi šopu pronaći ćete veliki broj “kuglica zadovoljstva”, poznatih i pod nazivom “japanske kuglice“.

Osim što su pomoćno srdstvo za masturbaciju kod žena, ove kuglice učiniće čuda za vaš vaginalni mišić. Sve što je potrebno jeste da ih “nosite” po sat vremena dnevno, piše besnopile.rs.