Ljubav i seks

O čemu razmišlja većina muškaraca pre prvog seksa s novom partnerkom?

Većina muškaraca više je usredsređena na to da ne pogreši u nečemu, nego što razmišlja o eventualnim "kiksevima" partnerke za vreme seksa. Evo i tipičnog scenarija: Počinje predigra uz poljupce i milovanje i muškarac se automatski pita: ''Hoće li se ovo stvarno dogoditi?''.

11.06.2021. - 18:30h
O čemu razmišlja?
O čemu razmišlja?foto: Roman Samborskyi/Shutterstock

Kombinacija neizvesnosti i goruće želje često rezultira većim trudom u predigri. Međutim, kod mnogih muškarca se u ovim trenucima, koji bi trebalo potpuno da ih obuzmu, javlja zabrinutost zbog ''tehničkih'' detalja (pogotovo ako je u pitanju prvi seks) – hoće li svladati kopču na grudnjaku, hoće li se u pravom trenutku setiti gde je ostavio kondom, da li je sklonio svoje prljave čarape ili su još pored kreveta...

I živci trpe!

I tako se, dok predano pokušavaju da podignu stepen uzbuđenja kod partnerke, neizvesnost ostvarenja cilja, kao i budno praćenje reakcija na ono što preduzimaju – nastavljaju. A onda, kada se partnerka potpuno predaje, uzbuđenje muškarca još više raste, piše miss7.

No, osim neverovatnog uzbuđenja, živci počinju da trpe zbog brige šta se događa u najvažnijem delu tela. Jednostavno, muškarci svaki put žele da seks bude vruć, zabavan i neobuzdan. Naravno, i najbolji koji ste dotad doživeli!