Ljubav i seks

Reci šta doručkuješ i saznaj šta to otkriva o tvojim seksualnim apetititma!

Jela od jaja, musli, pekara ili uvek isti doručak... Evo šta to otkriva...

28.05.2021. - 18:30h
Ilustracija
Ilustracijafoto: George Rudy/Shutterstock

Da li ste ikada čuli narodnu izreku: kakav na jelu, takav na delu? Psiholozi tvrde da činjenica kako neko jede, odnosno kakve su mu jutarnje prehrambene navike, može otkriti i kakav je u krevetu. Da li je to zaista tako, proverite sami!?

1. Kafa za poneti

Ujutro ti ne treba mnogo, ali svakako moraš da popiješ kafu. Bez toga ništa ne funkcioniše, tako da nećete izgubiti puno vremena, a usput "grabiš" i svoj mini doručak. Slično je i u seksu, zato nećete imati problema ni sa seksom na jednu noć ili seksom "na brzaka". Međutim, u novoj vezi trebaće vam mnogo više vremena da se otvorite.

2. Nešto slatko

Bilo da se radi o kroasanu ili palačinkama vaš početak dana mora da bude prijatan. Niste samo ekspert, već i pravi romantičar. Za vas seks definitivno uključuje dugu i nežnu predigru, a nakon seksa obavezna je i runda maženja.

3. Musli

Svako ko vas pznači kao ekološki nastrojenu dosadnu osobu samo zato što  najviše volite činiju muslija za doručak, apsolutno greši. U vama je još uvek malo dete i to možete reći i u krevetu. Divlji ste i želite da živite i da se zabavite. Privlači vas avantura, zbog čega ne ograničavate seks isključivo na krevet. 

4. Zeleni smoothie

Otvoreni ste za nove trendove, uvek želite da iskusite nešto novo i bez problema ćete prevaliti dodatni kilometar do uspeha. Vaša spremnost da izađete van zone komfora dobro će doći i vašem partneru. Malo vezivanja, seksi igračaka ili inspiracije iz Kama Sutre - otvoreni ste za sve, piše Miss7.

5. Jelo od jaja

Uvek je to isti sastojak, ali uvek različita kreacija: rovito, tvrdo kuvano, kajgana sa slaninom, jaja Benedikt ili prženice. Niste jednolična osoba pa ako ste u dugoj vezi i osećate se sigurno, rado ćete isprobati nove stvari.

6. Neki fini pekarski proizvod

Praktični ste, ali ponekad malo previše pragmatični. Volite da pravite nešto lepo za sebe. Jako ste samopouzdani i šta želite - to i uzmete. Svako ko se upusti u seks sa vama može da doživi i nauči mnogo toga. 

7. Uvek isti doručak

Kriška hleba sa sirom/putrom/salamom/pekmezom/medom - šta god da čini vaš klasični doručak, svako jutro jedete istu stvar. Osimdoručka, volite da i u krevetu bude vrlo jednostavno. Upražnjavate klasične seksualne poze poput misionarske, "doggy" ili tzv. kašike - po mogućstvu sa dugogodišnjim partnerom.