Parovi otkrili najveće i najneobičnije tajne koje skrivaju od svoji partnera - iznenadićete se!

U idealnom slučaju partneri bi trebalo da podele najintimnije tajne i osećaje jedno sa drugim, ali koliko ljudi to zaista rade u praksi? „New York Magazine“ i internet platforma „The Cut“ pitala je bračne parove o njihovim najvećim tajnama - koje skrivaju od partnera. Osobe u braku podelile su mračne tajne, a mi vam penosimo neke od njih.

Ilustracija, foto: Roman Samborskyi / Shutterstock
Ilustracija, foto: Roman Samborskyi / Shutterstock
.

1. Poremećaj ishrane

„Moj suprug ne zna da imam poremećaj ishrne. Ako je napolju zbog posla ili ako ga nema nekoliko sati, jedem dok me ne zaboli stomak. Zna da sam na terapiji, ali nema pojma da je to zbog poremećaja ishrane.“ (Keri, 40, u braku osam godina)

2. Troškovi venčanja

"Lagala sam supruga o troškovima našeg venčanja. Bilo je blizu šest cifara. Misli da je cena bila upola manja.“ (Panos, 39, u braku dve godine)

3. Neznanje o njegovoj profesiji

„Da budem iskrena, nemam pojma čime se tačno moj suprug bavi i kako zarađuje za život. Nešto povezano s računarima.“ (Nava, 38, udata dve godine)

4. Tajni testovi trudnoće

„Nisam rekla suprugu koliko testova trudnoće uradim svakog mjeseca. Dve godine pokušavamo da dobijemo dete i ne mogu da prestanem sa testiranjem.“ (Andrea, 33, udata 7 godina)

5. Menstruacija ne traje toliko dugo

„Pretvaram se da imam menstruaciju punih nedelju dana. Tako mogu malo duže da izbegavam seks.“ (Aleks, 30, u braku dve godine)

6. Izgubljena burma

„Izgubila sam burmu. Nema je mesec dana i nemam pojma gde se nalazi.“ (Beau, 30, u braku godinu dana)

7. Zaljubljen u aferu

„Moja supruga zna da sam imao aferu. Ali, nema pojma koliko sam voleo ženu s kojom sam je prevario.“ (Anton, 43, oženjen pet godina)

8. Stavljanje novca na stranu

„Kradem gotovinu od supruga i skrivam je. Već sam jednom sakupila 1300 dolara s kojima sam kupila kauč za kuću.“

9. Pojedinosti o seksu u troje

„Odbijam da kažem suprugu detalje o seksu u troje koji sam imala. Ne kažem mu s kim i kada je to bilo, osim da je to bilo pre nego što smo se upoznali.“

10. Špijuniranje

„Proveravam joj emailove, poruke i bankovni račun. Nekoliko dana pratim svaki njen korak.“

12. Zgražavanje

„Muka mi je od njegovih zuba. Oni su žuti i iskrivljeni.“

12. Tajni poslovi na eBayu

„Kupujem i prodajem stvari na eBayu noću dok on spava."

13. Objavljivanje intimnih informacija

„Kad smo se upoznali, odmah sam rekla majci, sestri i svim prijateljicama da ima veliki penis.“ (Karolina, 55, udata 20 godina)

14. Estetska hirurgija

„Na početku naše veze suprug i ja smo zajedno gledali stare fotografije, a on je rekao da izgledam toliko drugačije. Pitao me je li mi operiran nos, a ja sam bez okljevanja rekla da nije. Htjela sam da misli da sam rođena tako lijepa.“ (Erika, 41, u braku četiri godine)

Izvor: Miss7