10 stvari koje muškarci NIKADA neće priznati svojim ženama

Baš kao i žene, i muškarci imaju svoje male tajne koje čuvaju samo za sebe...

foto: Rombeard/Shutterstock
foto: Rombeard/Shutterstock
.

Iako je svako generalizovanje kada se radi o ljubavi, uglavnom pogrešno, svakodnevno se veze seciraju iz muškog, odnosno, ženskog ugla.

Čak i ako u vezi postoji odlična komunikacija, postoje stvari koje većina muškaraca nikada neće priznati svojim partnerkama.

1. Volimo samouverene žene

Muškarci doživljavaju žene kao i sami sebe. Zato bi muškarac radije izabrao puniju ženu koja ima harizmu, nego neki top model s manjkom samopouzdanja.

2. Važno nam je kako izgledate

Muškarce ne zanima da li ste odevene po zadnjoj modi. Svaki od njih želi da vidi ženu koju voli, obučenu u privlačnom stilu, koji uključuje eleganciju i ženstvenost, ali bez vulgarnosti.

3. Ne znam kako to da uradim

“Biti muškarac” u očima žene vrlo je važno za njih. Zato oni započinju posao, čak i ako nisu sigurni u uspeh. Moraju da budu jaki i pametni ispred svoje dame, bez obzira da li znaju da poprave nešto u kući, piše Objektiv.

4. Osećamo se izgubljeno kada postavljate zamršena pitanja

Žene vole da postavljaju pitanja kao što je: Da li sam debela?, a istovremeno prave tužnu grimasu, ali zadržavaju prodoran pogled. Reči ne mogu da opišu koliko muškarci mrze da odgovaraju na ovakva pitanja.

5. Ljubomorni smo

Muškarci ne izražavaju otvoreno svoja osećanja a ako vide svoju ženu da koketira s drugim tipom, neće odati nijednu emociju. Međutim, iznutra ih to proždire.

6. Sviđa nam se vaša prijateljica/sestra

Jednostavno je: ako mislite da je vaša prijateljica ili sestra super zgodna, vaš muškarac takođe neće propustiti taj kvalitet. On će i razmišljati o njoj, iako to nikad neće izgovoriti naglas, naravno.
Glupo je misliti da će ga njegova ljubav prema vama učiniti slepim.

7. Mi vas proučavamo

Ako vas pozove u restoran na večeru, nemojte žuriti s odabirom venčanice. Lagano koketiranje, šale i osmesi su samo znakovi da se zanima za vas, a ne da je vaš zauvek.

8. Volimo komplimente

Tradicija je da komplimente obično daju muškarci, ali oni takođe vole da čuju pohvale. Potrebne su im reči ljubavi, a takve male stvari mogu sve da promene.

9. Mi smo majstori u skrivanju svojih osećanja

Vrhunac romantičnog filma koji tera žene u suze može da utiče na muškarca na isti način. Jedina je razlika u tome što će on hrabro reći da gledate gluposti i brzo obrisati oči.

10. Ne napuštamo vas bez razloga

Muškarac nikada neće otići ako je zainteresovan. On ne radi ništa bez razloga. A, ako napusti nekoga s kim se dobro osećao, ne može to da učini odjednom – takva žena ima posebno mesto u njegovom srcu.