Šta pokloniti dečku za Dan zaljubljenih?

Svaki muškarac voli da ga njegova lepša polovina mazi i pazi, pa zašto onda da mu ne priredite iznenađenje povodom Dana zaljubljenih i poklonite mu nešto, pa makar i neku sitnicu.

.

Poklon može biti recimo vaša uramljena slika sa nekom lepom posvetom ili još originalnije šolja sa vašom slikom. O šolji sa slikom se možete raspitati u lokalnoj foto radnji jer danas gotovo svaki grad ima neku radnju gde možete nabaviti ovakav poklon.

Ako znate da mu je potreban neki određeni komad odeće, možete mu kupiti i nešto za odevanje ili neki muški aksesoar tipa novčanik, kapa, torbica, kaiš, šal….

Poklon može biti i dobra kozmetika - parfen ili afteršejv, pa čak i neki dobar brijač. Ovi pokloni su i praktični a muškarci vole praktične poklone verovatno više od žena.

Za momke koji voze kola nije loše kupiti privezak za automobil ili ključeve, a ljubiteljima računara i gejmerima, nešto od kompjuterskog hardvera – USB, zanimljiv miš ili tastatura, fotrola ili silikon za telefon….

Ako je vaš dragi vatreni navijač nekog sportskog kluba, onda vam je verovatno najlakše da mu odaberete poklon. Možete mu pokloniti bilo kakav predmet sa obeležjem njegovog omiljenog tima, a ako je na pomolu neki važan sportski spektakl, eto još boljeg poklona – ulaznica za utakmicu. Čak i ako ne volite sport, udovoljite svom muškarcu i provedite jedan dan uz njega i stvari koje on voli.

6 načina da ne izgovori, a ipak vam kaže: Volim te!

Izvor:saznajlako.com