Svaka ŽENA MORA DA ZNA ove 4 TAJNE o svom partneru!

Iako se često šalimo da su vrlo jednostavni, muškarci mogu biti puni iznenađenja i, u stvari, vrlo složeni. Predstavljamo vam nekoliko tajni koje bi mogle da vam rasvetle put do njegovog srca (ili kreveta, kako god).

Male tajne..., foto: patrisyu/Shutterstock
Male tajne..., foto: patrisyu/Shutterstock
.

1. Plaši se da će vas razočarati
Ne, ne mislimo na emocionalno razočaranje, nego na seksualno. Dok se hvalisaju kako mogu ili znaju, muškarci u suštini ne razgovaraju o samom činu seksa. Ne detaljno, poput žena. One će s prijateljicama podeliti sve detalje, od tehnike do estetike, dok je to previše reči za snažniji pol.

Muškarci znaju kako su žene sve otvorenije, a u svetlu serija poput Seksa i grada, znaju da su suočeni s velikim očekivanjima. To u njima budi lagani stres i pritisak da neće biti dovoljno dobri. Još ako počnu da razmišljaju o vašem bivšem i postave pitanje: "jesam li bolji nego on“… znate da morate svetski da se potrudite i razuverite ga, šta god bila istina.

2. I njemu treba pohvala
Aktivnosti pod čaršafima smatrajte igrom u kojoj svaki igrač osvaja bodove. Takođe, imajte na umu da muškarci vole da pobeđuju – u ovom slučaju to bi značilo da može vama da priušti orgazam (ili još bolje – više njih). Nemojte se stideti da pokažete koliko uživate jer će vaši uzdasi na njega delovati kao ulje na vatru.

3. Ženama celulit, muškarcima penis
Baš kao što žene misle da je kraj sveta kada im se vide (ili, grozote li, napipaju) kvržice celulita na zadnjici i nogama, tako i muškarci imaju svoju zonu bojazni. Ona se meri u centimetrima!

Bez obzira koliko god od vas tražio da mu kažete istinito da li je najobdareniji od svih vaših partnera, recite mu ono što želi da čuje. U suprotnom biste mogli da rizikujete bojazan, malo anksioznosti i seksualne nedostupnosti.

4. Bradavice nisu zabranjena zona
Ako ste mislili da samo žene imaju osetljive grudi i bradavice, varate se! Muškarci obožavaju masažu ovog dela tela, a mnogima su njihove grudi omiljeni deo tela. Ovo mesto je idealno za masažu uljem ili losionom za telo. Opkoračite partnera i sednite na njega pa krenite s masažom kružeći dlanovima po grudima. Grickajte, sisajte mu i štipkajte bradavice. Pazite da ne budete pregrubi, kako ne biste izazvali nelagodu umesto uzbuđenja, piše Ordinacija.