Spavaća soba je pravo mesto za igru - PROVERENO!

Zavođenje, maženje i igranje seksi igrica mogu da budu idealne aktivnosti za spavaću sobu. Predajte se strastima na zabavan način!

Spavaća soba je pravo mesto za igru!, foto: gpointstudio/Shutterstock
Spavaća soba je pravo mesto za igru!, foto: gpointstudio/Shutterstock
.

Igrice za odrasle mogu da budu sjajna predigra i uvod u veći užitak. Začinite svoju vezu i stanite na kraj rutini u spavaćoj sobi.

Srećna kocka
Za svaku tačkicu na kocki odredite neku radnju koja može da bude seksi ili tek zagrevanje. Npr. 1 - masaža leđa, 2 - poljubac u vrat, 3 - masaža stopala, 4 - oralni seks… Bacite kocku i izvršite zadatak. Nema varanja!

Prljavi ples
Striptiz je najčešća muška maštarija koja donosi neverovatno uzbuđenje u iščekivanju nečega još boljeg što sledi, no jednako tako predstavlja i veliku maštariju žena. Oslobodite se straha, plešite onako kako ste oduvek želeli i osvojite ga svojim samopouzdanjem!

Šta je danas na jelovniku?
Sećate li se filma "Devet i po nedelja" u kojem Miki Rurki i Kim Bejsinger požudno hrane jedno drugo sitnicama iz frižidera? Prekopirajte tu scenu.

Svilenom maramom zavežite oči boljoj polovini i na svom telu poslužite slasne zalogaje: preliv od čokolade, jagode, maline... šta god vam padne na pamet! Što je sočnije i više kaplje, to će više probuditi vaša čula.

Poker "u skidanje"
Nije teško za pretpostaviti, igrajte sve dok neko ne završi go-golcat. Nema veze ako niste savršeni pokeraši koji osvajaju turnire… To i nije cilj. Zabavite se i posmatrajte svoju bolju polovinu kako se skida pred vama, piše Ordinacija.