Vreme je za akciju: 5 saveta za odličan seks ovog vikenda!

Uživajte u slobodnom vremenu tokom vikenda tako što ćete začiniti svoj ljubavni život. Predstavljamo vam trikove kako najbolje da iskoristite svog partnera i garantujemo da neće biti dosadno!

Vreme je za akciju!, foto: Arthur-studio10/Shutterstock
Vreme je za akciju!, foto: Arthur-studio10/Shutterstock
.

Po jutru se dan poznaje

Vikendom napokon nije potrebno izlaziti iz kreveta i trčati za dnevnim obavezama. Ostanite s partnerom i uživajte bez vremenskog ograničenja. Neka sa suncem izađe i vaša unutrašnja zver koju krotite cele nedelje. No, ne stavljajte pritisak na sebe ili partnera da ceo dan morate da ostanete u krevetu i isprobate sve poze. To vreme možete da iskoristite i za izgradnju intimnosti kroz maženje ili razgovor.

Počastite se

Izreka kako ljubav ide kroz želudac potvrđena je reputacijom šampanjca, čokolade, ostriga i špargli kao moćnih afrodizijaka što dižu libido. Stoga nije čudo da su osnovni stupovi hedonizma hrana i seks. Namamite partnera slasnom večerom nakon koje ćete mu za desert servirati sebe. To je recept za užitak koji ne može loše da ispadne. Igrajte se s hranom, jedite bez tanjira, zabavite se, jer što više u kuhinji eksperimentišete, to će užitak biti slasniji.

Izađite napolje

Vikendi su stvoreni za kratke izlete u prirodu ili istraživanje nepoznatih mesta. Rizikujte i odvažite se na seks na otvorenom. Strah da će vas neko uhvatiti podiže nivo uzbuđenja, ali i poverenje u partnera, a nova iskustva i promena rutine stvaraju nove zajedničke uspomene koje grade intimnost i podstiču na dalje eksperimentisanje.

Opustite se

Masaže i kupke rituali su koje inače koristimo kao terapiju protiv stresa, za rešavanje napetosti nakupljenih u telu i umu tokom radne nedelje. Često su upravo brige i životni tereti razlog zašto nismo raspoloženi ili motivisani za seks. Umirujuća atmosfera probudiće senzualnost izgubljenu u obavezama svakodnevnog života, a opuštanje uz partnera otopiće tenzije između vas. Briga za partnera, stalni fizički kontakt i intimno okruženje dobitna su kombinacija za strast i nežnost.

Noćne avanture

Bilo da ste u vezi ili sami, vikend je savršeno vreme za izlazak. Kako zbog restriktivnih mera ne možemo još uvek da uživamo u živahnoj atmosferi i energičnoj muzici u nekom klubu, napravite takav ugođaj kod kuće. Dobra muzika i mračni uglovi idealan su ambijent za igranje zanimljivih uloga. Zabavno je i lako eksperimentisati sa sopstvenom ličnošću i isprobavati drugačije zavodničke strategije koje bi mogle da dovedu i do iznenađujućih iskustva u krevetu. Na seksualne fantazije niko nije imun, piše Ordinacija.