Formula za savršen seks

Formula za uspešan seks uopšte nije tako teška. Držite se ovih pravila kako biste svaki put sebi obezbedili dolazak do orgazma...

.

Kontrolišite orgazam - Najbolji način da shvatite šta volite u seksu jeste da učite sami od sebe, a za to je potrebno vreme odvojeno od partnera. Istražite svoje telo kako biste shvatili šta vas uzbuđuje i vodi do vrhunca, a zatim to pokažite partneru i naučite ga kako da vas izludi.

Neka seks bude igra - U slučaju da vam je dosadno za vreme odnosa, velike su šanse da je isto tako i vašem partneru. Da biste probudili uspavane strasti, dogovorite se s partnerom da svako odabere jednu seksi igračku pa neka igre počnu. Garantovano ćete se dobro zabaviti i nasmejati, a nisu zanemarljive ni dragocene uspomene koje iznova mogu da raspale strast.

Preuzmite kontrolu - Ako vam se nešto ne sviđa, nemojte čekati da on to shvati, već preuzmite kontrolu, naglašava savetnica za parove Pati Briton. Dovoljno je samo malo promena poput sveća ili dočeka u novom donjem vešu i odmah će biti raspoložen za nove stvari u krevetu.

Stimulišite telo - Većini žena potrebna je stimulacija klitorisa da bi dostigle orgazam, ali trebalo bi da probate i druge opcije. Istražujte svoje telo, dopustite parteru da učini isto, probajte različite poze ili nabavite seksi igračku. Dajte sebi vremena i videćete da će se trud isplatiti.

Opustite se - Važno je da ste opušteni i ne zamarate se drugim stvarima u trenucima seksa. Ako tada razmišljate o poslu, deci ili nekim trećima obavezama teško da ćete doživeti bilo kakvu stimualciju i stići do velikog O.

Fantazije su zakon - Male maštarije i fantazije probudiće vaše najdublje želje i ono što vas uzbuđuje. Ne moraju to biti razrađeni scenariji, ali male željice koje biste potajno želeli da doživite u životu neće uzbuditi samo vas već i partnera.

Zaboravite na rutinu - Ako se osećate seksi i imate priliku da to podelite s partnerom - navalite. Ne morate da čekate subotu uveče da biste bili intimni. Jedan brzinski seks s partnerom pre posla daće vam pozitivnu energiju i dobar osećaj da lakše pregrmite dan na poslu, a i takvi trenuci uvek još više povezuju partnere.

Fokusirajte se na užitak - Kada imate velika očekivanja razočaranja mogu biti još veća. Odredite li u svojoj glavi da ćete doživeti intezivni orgazam i veče za pamćenje manje su šanse da će se to i dogoditi zbog pritiska koji vršite nad sobom. Važnije je uživati u seksu i bliskosti s partnerom, a orgazam će doći kao šećer na kraju.