Poze sa kojma nema greške

Žene u nekim pozama lakše doživljavaju orgazam pa ako vam je stalo da vaša draga uživa umesto da folira, proučite šta joj od ponuđenog najviše odogovara. Stručnjaci kažu da žene vole sve ove poze, jer upravo u njima najlakše dostižu vrhunac.

.

Misionarska poza - Seksolozi tvrde da je ovo poza u kojoj žene lako i često doživljavaju orgazam. Zašto? Kako su same izjavile u jednom istraživanju, misionarska poza omogućuje im veću bliskost s partnerom, a ženama je to izuzetno važno u seksu. Tako se lakše opuste, a opuštanje vodi do bržeg orgazma. 

Obrnuta kaubojka - Ovo je poza u kojoj muškarac sedi ili leži, a žena je na njemu i to tako što mu okrene leđa. To je dobra poza jer omogućava lak pristup klitorisu, a upravo stimulacija klitorisa najčešći je način na koji žena doživljava orgazam. 

Otpozadi - Žene ovu pozu vole jer im omogućava kontrolu nad situacijom. Mogu da odaberu željeni ugao i dubinu penetracije, a ovo je i poza koja omogućava aktiviranje G tačke. U ovom položaju žena ne mora sama da stimuliše klitoris, već je dobro došla i njegova ruka.

Ona na njemu - Ovo je poza koja ženi omogućava najveću kontrolu. Ali, može biti malo zamorna za žene, pogotovu ako nemaju kondiciju i jake mišiće. Muškaracmože da pripomogne tako što će rukama pomerati njene kukove. Žena tada može da se koncentriše na svoj klitoris i postizanje orgazma, ali i na dubinu penetracije.

Vruća kašika - Ovo je poza u kojoj žena treba da okrene leđa muškarcu, a on da bude priljubljen prednjim delom svoga tela uz nju. Zadnjicu izbacite prema njemu i određujte ritam penetracije. Poza omogućava dodirivanje klitorisa, a to možete činiti ili vi sami ili on. Užitak je svakako zagarantovan.

Umrežena poza - Oboje legnite na bok, ali budite okrenuti jedno prema drugom. Njen zadatak je da ga obuhvati nogama, odnosno jednu njegovu nogu. Tako će biti vrlo blizu jedno drugom dok se odvija penetracija. Zbog ravnoteže biće potrebno da se partneri pridržavaju. U ovoj pozi žene vrlo lako doživljavaju orgazam.