O čemu razmišlja većina muškaraca pre prvog seksa s novom partnerkom?

Većina muškaraca je više usredsređena na to da ne pogreši u nečemu nego što razmišlja o eventualnim "kiksevima" partnerke za vreme seksa.

O čemu razmišlja?, foto: Roman Samborskyi/Shutterstock
O čemu razmišlja?, foto: Roman Samborskyi/Shutterstock
.

Evo i tipičnog scenarija: Počinje predigra uz poljupce i milovanje i muškarac se automatski pita: "Hoće li se ovo stvarno dogoditi?".

Kombinacija neizvesnosti i goruće želje često rezultira većim trudom u predigri. Međutim, kod mnogih muškarca se u ovim trenucima, koji bi trebalo potpuno da ih obuzmu, javlja zabrinutost zbog "tehničkih" detalja (pogotovo ako je u pitanju prvi seks) – hoće li svladati kopču na grudnjaku, hoće li se u pravom trenutku setiti gde je ostavio kondom, da li je sklonio svoje prljave čarape ili su još pored kreveta...

I živci trpe!

I tako se, dok predano pokušavaju da podignu stepen uzbuđenja kod partnerke, neizvesnost ostvarenja cilja, kao i budno praćenje reakcija na ono što preduzimaju – nastavljaju.

A onda, kada se partnerka potpuno predaje, uzbuđenje muškarca još više raste. No, osim neverovatnog uzbuđenja, živci počinju da trpe zbog brige šta se događa u najvažnijem delu tela.

Jednostavno, muškarci svaki put žele da seks bude vruć, zabavan i neobuzdan. Naravno, i najbolji koji je žena dotad doživela, piše miss7.