Nisu ni svesni koliko greše: 10 stvari koje muškarci rade pogrešno u krevetu

Prilično veliki broj muškaraca zapravo i ne zna da pravi velike greške "u krevetu". U stanju su da stalno pričaju o svojim seksualnim "poduhvatima" i pretpostavljaju da im nema premca. Veliki su hvalisavci u pogledu ljubavničkih veština, a često pojma nemaju kako da zadovolje ženu. Sledećih 10 grešaka najčešće prave.

Čak i ne shvataju da greše..., foto: 4 PM production/Shutterstock
Čak i ne shvataju da greše..., foto: 4 PM production/Shutterstock
.

1. Predigra

Žene vole predigru i smatraju je veoma bitnim delom odnosa. Kada dođe do seksualnog odnosa bez predigre, velika većina žena smatra se iskorišćeno. Preskakanje predigre jedna je od glavnih stvari koje muškarci rade pogrešno u krevetu.

2. (Ne)zadovoljstvo

Samo zato što je muškarac zadovoljen, to ne znači da je i žena. Ukoliko ne dođe do svesnog napora s njegove strane da ceo "posao" napravi prijatnim za ženu, velike su šanse da ona ne bude zadovoljena. Svaka žena dostiže vrhunac na drugačiji način, a nekima je potrebna i dodatna pomoć.

3. Fantazije

Žene imaju seksualne fantazije koje najčešće i žele da ostvare. Pravi muškarac će istražiti te fantazije tako što će svoju partnerku pitati šta ona želi, šta joj se sviđa, o čemu mašta.

4. Higijena

Lična higijena od suštinske je važnosti! Kako muškarci vole da žena bude lepa i negovana, tako i žena želi da vodi ljubav sa muškarcem koji drži do sebe, a ne sa pećinskim čovekom.

5. Uvek ista poza

Seks nikada ne bi trebalo da bude predvidiv. Većina žena ne želi da ima odnos uvek u istoj pozi. Ponekad je stvari potrebno "začiniti stvari" i upotrebiti maštu.

6. Nerealna očekivanja

Oralni seks je deo odnosa u kojem većina žena uživa i upravo zbog toga bi muškarci trebalo da iskoriste svaku priliku i da ga pruže. Naravno, većina njih preskače ovaj deo, ali istovremeno očekuju da žena njima pruži oralno zadovoljstvo.

7. Celokupno iskustvo

Muškarac bi trebalo da poznaje telo svoje partnerke odnosno šta joj se sviđa, a šta ne, kako bi celokupno iskustvo bilo što prijatnije. I, ako je on zaista tako dobar ljubavnik kakvim se smatra, trebalo bi da zna da li žena lažira orgazam ili ne.

8. A gde žuriš?

Poseta doktoru, odlazak u kupovinu ili kafa s nogu stvari su koje bi se trebalo brzo da se obave. S druge strane, seks ne bi trebalo da bude takav. Neki muškarci imaju problem s "trajanjem" odnosa pri čemu partnerka najčešće ostaje nezadovoljena. Ne postoji univerzalni prosek trajanja odnosa, s obzirom na to da svaka žena ima drugačije preferencije, ali trebalo bi da traje dovoljno dugo kako bi oboma pričinio zadovoljstvo.

9. Muževnost

Ponekad, potrebno je pokazati svu tu muževnost! Naravno, grubost je izvan ove priče, ali je potrebno da muškarac, s vremena na vreme, preuzme inicijativu.

10. Nežno, nežnije…

Nakon odnosa, žene se osećaju emotivno. Najgora stvar koju muškarac može da uradi nakon odnosa jeste da se pokupi i ode (nebitno da li je to odlazak u kupatilo ili bilo šta drugo). "Razmena" nežnosti nakon odnosa i više je nego dobrodošla. U suprotnom, osećanja žene mogu da budu povređena, piše minimagazin.info.