Zaboravite pozu 69 - 70 će vas oboje zaludeti, a 68 ćete želeti da praktikujete baš svaki dan!

Dobar stari seksualni klasik dobio je konkurenciju! Iskusni kažu - kad probate ove poze, oralno zadovoljstvo ćete želeti da praktikujete na ova dva načina.

Možda već praktikujete poze &68& i &70&?, foto: Depositphoto/HayDmitriy
Možda već praktikujete poze "68" i "70"?, foto: Depositphoto/HayDmitriy
.

Većina ljudi upoznata je s pozom "69", ali jeste li znali da postoji i divlja verzija koja bi vaš seksualni život mogla da izdigne na viši nivo?

Parovi koji praktikuju pozu "70" kažu da je mnogo uzbudljivija verzija ugodnog klasika.

Naime, dok poza "69" podrazumeva da oba partnera istovremeno dobijaju oralno zadovoljstvo ležeći, poza 70 zahteva da taj užitak priuštimo sebi stojeći, odnosno vertikalno.

Kako se "namestiti"

U ovoj pozi, muškarac bi prvo trebalo da klekne na kolena. Žena stoji ispred njega okrenuta leđima i podiže svoje noge oko njegovog vrata.

Kad se žena osloni rukama o pod, muškarac se lagano uzdiže i ljubavna igra može da počne. U ovoj pozi njena vagina je u nivou njegovih usana, a njegova muškost u nivou njenih usana. Ako se žena oseća dovoljno sigurno, ruke može s poda da premesti na njegova bedra ili da se dodatno poigra njegovim mošnicama.

Iskusni u ovoj pozi ističu da je ovakvo seksualno, odnosno oralno iskustvo nezaboravno te nedvosmislno pruža igru za pamćenje, ali i te kako zahteva određenu fizičku snagu.

Takođe, napominju da poza "70" nikako ne bi trebalo da se izvodi pod uticajem alkohola ili nečeg jačeg, jer pad s takve visine na glavu ili vratni deo kičme, može da izazove ozbiljne posledice. Stoga, pamet u glavu!

Trik za bolji užitak

Na kraju, otkrivaju i trik, a to je - lubrikant. Naime, ako se prethodno namažete lubrikantom po grudima i stomaku, neće biti neprijatnog trenja između vas i partnera, pa će vaša tela moći ritmično da uživaju u ovom naopakom oralnom zadovoljstvu. Samo, i s time budite oprezni, lubrikant ne sme dospeti na vaše noge ili dlanove kako dama ne bi izgubila ravnotežu i skliznula.

Molim, može svaki dan

A kad smo kod oralnog zadovoljavanja, osim poza "69" i "70", tu je i poza "68" za koju se svi koji su je probali, kunu da bi je rado praktikovali svaki dan.

Ova izvedba poze "69" toliko je dobra da bi na mnoge mogla da deluje tako da se češće osećaju pohotno, uzbuđeno i divlje.

Šta nam je činiti?

Prvo - opustite se. Pogotovo ako ste onaj među partnerima koji će primati pozu "68".

Naime, ova poza ne zahteva akrobatsku veštinu kao poze "69" ili "70". Dok jedan partner leži na leđima nogu savijenih u kolenima, drugi partner leže leđima na njega telom okrenutim u suprotnom smeru. Vizuelizujte sebi - naslonjeni ste leđima na partnerova kolena, a vaše međunožje trebalo bi da bude na "izvolte" njegovom licu, odnosno ustima.

Verujemo, sve vam je jasno - reč je o pozi koja će vam pružiti ultimativno oralno zadovoljstvo, jer je sva pažnja usmerena samo na vas i vašu intimnu zonu.

Takođe, partnerove ruke su slobodne pa vas njima može milovati, a to možete da činite i sami...

Mnogi to tako vole

Anketa koju je sproveo sajt "tango.com" među svojim korisnicima, kaže da je "68" savršena poza zbog užitka koji pruža, posvećenosti jednom partneru, ali i mogućnosti istraživanja svega što nam odgovara u oralnom seksu. To, dodaju, nije moguće u pozama "69" ili "70", prenosi Živim.hr.

Dodajmo još i kako kod ove poze možete da olakšate partneru koji vam pruža oralno zadovoljstvo tako da se oslonite na laktove i umanjite težinu svog tela koji on nosi dok je ionako "zaposlen".

Sad kad ste upućeni, neka užitak počne!