Ljubav i seks

URNEBESNO! SEDAM muških BISERA o ženskom telu: Nasmejaće vas do suza, a možda doživite i "transfer blama"...

Kako li je bilo ovim ženama kada su čule sve ovo, ne možemo ni da zamislimo! 

06.01.2021. - 17:00h
kosa, stid, sram, cvena kosa, Tužna devojka, Žena
foto: Depositphotos/jrp_studio

Žene su na Tviteru podelile izjave svojih partnera šokirane i zabavljene onime što su čule. Većina ih je vezana za žensku anatomiju i "one dane u mesecu".

- Upravo sam bila na sastanku s muškarcem koji je mislio da menstruacija traje ceo mesec. On ima 28 godina. Okej, istina je da svaka osoba na ovom svetu ne može da zna sve, ali odrasla osoba, pa makar i muška, bi trebalo da zna da menstruacija traje 3 do 7 dana u mesecu, jer da traje ceo mesec onda bi valjda žene ceo svoj život imale menstruaciju, piše 24sata.hr.

- Jednom sam čula kako je jedan dečko rekao kako žene mogu imati menstruaciju dok su trudne, i da žena je može dobiti samo na početku ili na kraju meseca, nikada u sredini.

- Bila sam u vezi dve i po godine kada mi je dečko rekao kako je mislio da ja ne mogu da piškim dok imam tampon jer sve to izlazi kroz istu "rupu". U to vreme imao je 21 ili 22 godine.

- Znam nekoga ko je mislio da žena dok je trudna može da zatrudni još jednom pa kao može biti trudna s više dece odjednom. On je sad oženjen i ima decu. Pitam se da li je nekad shvatio svoju grešku?

- Jednom me dečko pitao je l' prolazim kroz menopauzu kada sam mu rekla da sam u PMS-u... On je tada imao 19 godina.

- Moj bivši muž mislio je da menopauza znači da ti materica "izađe" napolje... On ima 50 godina!

- Moj bivši suprug iskreno je mislio u svojim ranim dvadesetim žena ima manji broj rebara nego muškarac.