Ljubav i seks

Ko to tamo vara!? Top 10 zanimanja s najvećim brojem preljubnica

Seksualno uzbuđenje na početku odnosa nije večno. Postoje neki hemijski elementi za taj ludi uzbuđeni osećaj ljubavi. Ali, šta se događa kada to splasne? Nekima to predstavlja problem i počinju opet da traže taj osećaj uzbuđenja. Van svoje veze…

19.12.2020. - 16:00h
Da li ste i vi jedna od njih?
Da li ste i vi jedna od njih?foto: Depositphotos/kiuikson

Internet stranica "Victoria Milan" sprovela je anketu u kojoj je učestvovalo više od 5.000 žena. Oni su pokušali da ustanove vezu između određenih profesija i varanja.

Tajne veze

Ankete su pokazale da dve od tri neverne žene svoje vanbračne seksualne aktivnosti sprovode upravo na poslu, ali njih čak 85 posto ne preporučuje takav vid zabave gde se mešaju profesija i zadovoljstvo.

Ipak, ono što privlači preljubnice na radnom mestu jeste manjak potrebe za trudom. Radno mesto je lokacija za najlakša upoznavanja, s najviše zajednički provedenog vremena i, začudo, mesto gde se prevara najlakše skriva.

Onih 85 posto koje ne preporučuju takve avanture poziva se na vrlo jasan problem - s ljubavnikom se susrećete svaki dan, bez obzira na to da li je preljuba prošla dobro ili loše.

Njih 21 posto smatra da glasine mogu da stvore probleme u tajnim vezama pa čak i to da partner sve sazna, dok je samo 10 posto izrazilo zabrinutost da bi prevara mogla da utiče na samu karijeru, prenosi Živim.hr.

Žene ovih zanimanja najviše varaju:

- Bankarke
- Stjuardese
- Doktorke
- Direktorke, menadžerke
- Profesionalne sportistkinje, instruktorke
- Manekenke, glumice
- Advokatice
- Pevačice
- Novinarke
- PR menadžerke