Ovo je nešto NAJVRELIJE što možete da izvedete U KREVETU: Jedini problem je što se retki na to odvaže!

To može da bude jedna od najlepših stvari koje ćete ikada učiniti ili kojima ćete svedočiti, posebno u intimnoj situaciji...

Da li ste dovoljno hrabri da se odlučite na to?, foto: Depositphotos/VitalikRadko
Da li ste dovoljno hrabri da se odlučite na to?, foto: Depositphotos/VitalikRadko
.

Skidanje nije samo za profesionalne striptizete, već je u pravom obliku umetnost. To je prilika da žene i muškarci probude svoja čula, cene svoje telo i ogole sve. To može da bude jedna od najlepših stvari koje ćete ikada učiniti ili kojima ćete svedočiti, posebno u intimnoj situaciji.

Umetnost zavođenja

Način na koji se svlačite, vašem partneru može da bude najsenzualniji čin u životu. Otkrivamo neke trikove koji će se zauvek urezati u njegovo pamćenje.

Prvi korak umeća kako se svlačiti pred muškarcem je poverenje u sebe. Bez kompleksa ili nesigurnosti. Verujte nam, želi da vas vidi golu!

Iako vas sigurno proganjaju sumnje i muke u vezi s celulitom, strijama i suvišnim kilogramima, morate da budete sigurni da on neće pobeći kroz vrata. Naprotiv, biće mu čast što ste odlučili baš za njega da senzualno (i hrabro) skinete odeću. Nemojte zaboraviti da je to jedna od glavnih muških maštarija!

I kad počnete da spuštate bratelu haljine, uvek imajte na umu da ste najsenzualnija žena u istoriji.

Stvorite atmosferu zbog koje ćete se osećati sigurno i koja vas uključuje u ovu umetnost striptiza. Prigušeno osvetljenje, sveće i seksi dekor pomoći će vam da skinete odeću bez ikakvog kompleksa. Takođe, imajte na umu da stimulacija drugih čula čini da se telo i mozak usredsrede na zadovoljstvo. Sigurno će biti uzbuđen čim počne šou!

Umeće striptiza svodi se na erotizam i zavođenje i zato vam je potreban pogled koji će ga naterati da vam strgne odeću.

Usredsredite se na donji veš. Želite da zračite senzualnošću, ali iznad svega, treba i da se osećate ultra seksi!

Ah ta čipka...

Naša preporuka je čipka. Osećajte se poput jedne od plesačica Mulen Ruža. Možete da nosite korset ili seksi spavaćicu kako biste zadržali tajnu.

Pronađite donji veš koji odgovara vašem telu i čini da se osećate samopouzdano. Imajte na umu da će vam nošenje senzualnog donjeg veša probuditi maštu i sva čula.

Ne bojte se da iznesete svoju ekstrovertniju stranu tokom striptiza. Neka partner sedne na stolicu, a vi se senzualno krećite oko njega dok se skidate. Nežne pokreti i dodiri biće vaši najbolji saveznici!

Nežno skinite odeću i pustite ga da se divi svakoj liniji vašeg tela. Poigrajte se odećom, poput dugmeta na košulji, kose i pustite da zavodljivi pogledi govore sami za sebe.

Jeste li previše stidljivi da to isprobate? U tom slučaju možete da počnete s koketnim poljupcima dok ne krenete sa svlačenjem. Možete mu dati do znanja šta želite da se dogodi te noći i koliko želite da se oseća posebno. Sigurno će vam pasti pred noge!

Ovo je vaš trenutak, iskoristite ga maksimalno! Uzmite u obzir da imate njegovu punu pažnju kako biste mogli da ga navedete da učini baš sve što poželite. Uživajte u tome što ste zvezda sopstvene emisije i ostavite ga otvorenih usta, piše Živim.hr.

Srećno!