Ljubav i seks

Da li će žena biti STRASTVENA U KREVETU? Anketa pokazaka kako na koje NAČINE muškarci otkrivaju seksualnost partnerke!

Anketa otkriva po čemu muškarci ocenjuju žensku strastvenost pre nego što su uopšte stupili u seksualne odnose sa ženama koje su im se dopale!

11.12.2020. - 15:30h
foto: Depositphotos/kiuikson

Ankete o seksualnom ponašanju privlače ogromnu pažnju i muškaraca i žena. Najčešća pitanja odnose se na prvo stupanje u seksualne odnose, zatim stav prema prevari, kao i snagu seksualne želje.

Jedna od popularnih anketa čiji se rezultati rado dele po internetu odnose se na to kako muškarci ocenjuju potencijalnu strastvenost kod buduće parnerke, piše Magazin novosti.

Na pitanje - kako mogu da unapred prepoznaju da li je žena dobra u krevetu - evo šta su rekli:

"Ako voli da flertuje, znam otprilike šta da očekujem."

"Žena koja zna šta hoće čak i kada su male stvari u pitanju, poput toga šta ćemo i gde večerati, najverovatnije zna šta hoće i u seksu. Isti slučaj je kada su otvorene, jasne su, direktne i nisu stidljive."

"Način na koji se ljubi može da mi kaže mnogo o tome kakva je devojka u krevetu. Ako je senzualna i strastvena, takva će sigurno biti i tokom seksa."

"U većini slučajeva, ona koja se dobro ljubi ima određene veštine kojima podržava taj poljubac."

"Iskustva su različita. Dešavalo se da se devojka odlično ljubi, a u krevetu je užasna. Sa onima koje se loše ljube često cela situacija bude krajnje neprijatna."

"Ništa, ne postoji stvar koju može da kaže ili uradi što će da je učini privlačnijom u mojim očima. Ali privlačnost i ponašanje u krevetu nemaju ama baš ništa jedno s drugim."

Samo je jedan hrabar momak rekao potpuno suprotno od ostalih i istakao da način na koji devojke plešu može biti dobar pokazatelj kakve su među čaršafima.