Ljubav i seks

3 znaka da vam je seks - savršen!

Seks je važan deo veze, neki bi rekli i najvažniji, ali ipak ovaj vrlo intiman čin doseže svoj vrhunac tek kada oba partnera maksimalno uživaju u trenutku, bez ustručavanja.

08.12.2020. - 18:30h
3 znaka da vam je seks - savršen!
3 znaka da vam je seks - savršen!foto: Depositphotos/Denisfilm

Stoga, ako se pitate kakav vam je seks u vezi, pokušajte da se pronađete u ove tri situacije... jer ako jeste, seks vam je - savršen!

Baš vas briga za izgled - vođenje ljubavi je strastveni trenutak tokom kojeg se, kako bi maksimalno uživali, potpuno prepuštamo osećajima. U tim trenucima nije nam bitno kako izgledamo, kakva nam je frizura i da li nam se vidi celulit. Ako ste se prepoznali u ovakvoj situaciju, znajte da imate savršen seks!

Otvoreno priznajete svoje želje - seks je vrlo individualan, a svako od nas ima različite želje i potrebe. Upravo zbog toga, savršen seks garantuje komunikacija između partnera. Ako se ne libite da ga usmerite na 'pravi put' ili mu pak tokom seksa savetujete kako da izvede vaše omiljene pokrete, znajte da imate savršen seks.

Posle seksa osećate se opušteno i srećno - dokazano je da seksualni odnos utiče na rad mozga i lučenje hormona sreće i zadovoljstva. No, to se odnosi samo na strastveni seks u kojem nema ustručavanja. Ako nakon seksa ne možete da skinete osmeh s lica, osećate da vam telo bridi i drhti i ne možete da se oduprete umoru, znajte da imate savršen seks, piše metro-portal.hr.