Neobični FETIŠ: Ono što NJU u krevetu UZBUĐUJE, za većinu muškaraca je najveća NOĆNA MORA!

Jedna anonimna žena je na internetu priznala da ima vrlo neuobičajen fetiš.

Nju u krevetu uzbuđuje ono što većinu žena odbija i što za većinu mušakaraca predstavlja najveću noćnu moru.

Neobični fetiš..., foto: Depositphotos/IgorVetushko
Neobični fetiš..., foto: Depositphotos/IgorVetushko
.

“Prvi put sam imala seks sa 17 godina i tada je moj prvi dečko ejakulirao veoma brzo, posle samo jednog minuta. Bilo ga je baš sramota, a ja sam ga tešila i govorila kako je to normalno i da će vremenom trajati duže”, započinje priču ova žena.

Međutim, vreme je prolazilo, a seks nikada nije trajao duže od dva minuta.

“Svaki put bi on bio gotov za minut ili dva, najduže. Pokušavao je na sve načine da spreči da brzo ejakulira, ali nije uspevao”, kaže ona.

Ono što se u međuvremenu desilo, ni ona nije očekivala.

“Počela sam da uživam u tome i prerana ejakulacija je počela izuzetno da me uzbuđuje. Uvek smo imali dugu predigru, bez dodirivanja polnih organa. Zatim seks od minut-dva i oboje smo jako uživali. Naša veza je trajala šest godina i uvek nam je bio kratak seks. Na kraju smo, zbog drugih stvari, raskinuli”, rekla je, piše Slate.com, a prenosi Objektiv.

Ona kaže da je, od tada, dosta eksperimentisala sa različitim momcima, ali je shvatila šta joj nedostaje.

“Sa nekima sam, za razliku od mog bivšeg, mogla dugo da imam seks. I vidim da su ti momci veoma ponosni zbog toga. Međutim, ja osetim već posle nekoliko minuta da mi se vagina zamara. Takođe, shvatila sam da mi je preterana ejakulacija kod momaka postala fetiš”, iskrena je.

Čak je počela da gleda i erotske filmove koji prikazuju ovakve stvari,

“Čini mi se da sam jedina žena koju ovako nešto uzbuđuje, ali tako je kako je. Ne znam kako neki ljudi uživaju da celu noć imaju seks. Za mene je najveće uzbuđenje kada posle zavodljive predigre imam brzinski seks”, kaže ona.