Ljubav i seks

Tajna kamera je snimila je njegovu suprugu u krevetu s drugim muškarcem. Samo DVE reči uništile su mu život...

Jedan snimak mu je u potpunosti promenio život!

24.11.2020. - 14:00h
Ilustracija
Ilustracijafoto: Depositphotos/VitalikRadko

Snimak na sigurnosnoj kameri koja je uhvatila njegovu suprugu u preljubi, u potpunosti je promenio život jednog Britanca.

“Ja imam 31 a ona 29 godina. U braku smo šest godina i imamo dvogodišnju ćerku. Zbog serija provala u našem kraju, u celoj kući sam postavio kamere koje su povezane sa alarmom”, Ovim rečima, muškarac je tek započeo svoju priču, piše The Sun, a prenosi Objektiv.

“Supruzi to nisam rekao, jer nisam želeo da je pretrašim. Prvih nekoliko dana nije imalo šta da se vidi, a četvrtog dana, dok je naša ćerka bila kod bake, na vratima se pojavio nepoznati muškarac“, navodi on i nastavlja:

“Moja supruga ga je pustila unutra i oni su se strasno poljubili. Bilo je jasno da se dobro poznaju. Nekoliko minuta su ćasakali u kuhinji, a zatim su se stepenicama popeli do naše spavaće sobe. Iako ne postoji kamera u spavaćoj sobi, jedna od onih koje su instalirane u hodniku je uhvatila odraz u ogledalu i jasno se videlo kako njih dvoje imaju žestok seks”.

“Stomak mi se okrenuo, jer ništa ne bih posumnjao da nisam video snimak. Mislio sam da je naša veza dobra. Seks nije bio toliko čest u poslednje vreme, ali pretpostavljao sam da je ona manje raspoložena zbog obaveza na poslu i oko deteta”, objašnjava Englez.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Depositphotos/photographee.eu

“Međutim, još veći šok je usledio nekoliko dana kasnije kada mi je ona rekla: Trudna sam! Te dve reči su mi uništile život jer ne znam da li je dete uopšte moje. Ono što sam video krijem od nje jer nemam hrabrosti da se suočim sa suprugom”, iskren je Britanac.

“Od kada sam saznao da me vara, nismo imali seks. Ona oseća da nešto nije u redu i pitala me je šta se dešava. Odgovorio sam joj da mi treba malo vremena da razmislim o svojim osećanjima. Stalno mi je u gllavi slika njih dvoje u našem bračnom krevetu. Nemam pojma šta da radim? Ne želim da rasturim našu porodicu ali kako da živim sa ovim?”, zaključio je muškarac.