Ljubav i seks

Ovih 5 seksualnih trikova oduševiće svakog muškarca!

Ako su odnedavno vaši intimni odnosi postali pomalo dosadni, predlažemo da ih začinite sledećim pikantnim idejama...

23.11.2020. - 18:30h
Da, da...
Da, da...foto: Depositphotos/VitalikRadko

Usput, ne usuđujte se da ih oživite ako svog partnera ne shvatite ozbiljno - nakon onoga što on doživi, nikada više neće želeti da se rastaje sa vama!

1. Učinite njegov orgazam intenzivnijim
Da biste njegov orgazam učinili intenzivnijim, isprobajte sledeći trik: kada osetite da je već vrlo blizu "cilja", stavite kažiprst i srednji prst ispod njegovog skrotuma. Masirajte kružnim pokretima 15-20 sekundi i uživajte u rezultatu.

2. Masturbirajte pred njim
Ostvarite jednu od njegovih najdražih fantazija - zatvorite oči i masturbirajte pred njim. Većina momaka ovo smatra uzbudljivim i erotičnim.

3. Zadirkivanje poljupcima
Počnite sa poljupcima u usne, a zatim se spustite na vrat, grudi i stomak. Kada dođete do penisa, poljubite ga i onda, ali odmah pređite na leđa. Ponavljajte nekoliko puta dok ne počne da vas moli.

4. Organizujte oralni seks u blizini ogledala
Sledeći put kad budete odlučili da momku priuštite fino oralno zadovoljstvo, sedite pored ogledala - ono što ćete oboje osetiti dugo će vam ostati u sećanju.

5. Plešite striptiz
Zaplešite striptiz - svojevrsni klasik koji uvek deluje besprekorno. Za muziku predlažemo Šade, Bijonse, Donu Samer, prigušena svetla i čaša vina pomoći će vam da se opustite i pokažete svoje veštine na pravi način, prenosi zenskimagazin.rs