Ljubav i seks

Ovih ŠEST "ženskih" osobina i postupaka odbiće gotovo svakog muškarca!

Niko nije savršen i osobu s kojom smo u ljubavnoj vezi moramo da prihvatimo sa svim njenim manama, međutim neke mane je lakše, a neke teže voleti. Muškarci su iskreno priznali koje su im osobine kod žena najmanje privlačne...

22.11.2020. - 16:00h
Niko nije savršen, ali...
Niko nije savršen, ali...foto: Depositphotos/AlexShadyuk

1. Kad su negativne
Ko želi da provede život s nekim ko stalno "pljuje" po svemu? Konstantna negativnost neprivlačna je osobina kod oba pola.

2. Kad su (pre)glasne
Žene koje misle da je sve što kažu vrlo važno i koje stalno govore vrlo glasno želeći tako da naglase svaku izgovorenu reč gotovo ni jednom jedinom muškarcu nisu privlačne.

3. Kad lažu
Laž nikada nije dobra, a muškarcima je naročito neshvatljivo kada žene lažu o stvarima o kojima ne bi trebalo i kada proniknu njihove laži, ali one i dalje poriču istinu.

4. Kad su previše nestrpljive
Nestrpljivost je osobina koja se često pripisuje nežnijem polu, ali kada su previše nestrpljive malo koji muškarac može s tim da se nosi.

5. Kad misle da sve znaju
Sa ženom koja odmah stvara čvrsto mišljenje o nečemu u šta nije u potpunosti upućena i koja misli da je samo njeno mišljenje ispravno, nijedan muškarac ne bi želeo da provede život.

6. Kad stalno traže pažnju
Žene koje stalno rade nešto kako bi privukle pažnju, muškarcima idu na živce i smatraju ih neprivlačnim, zadovoljna.hr.