Ljubav i seks

O da! Ovo su 3 sigurna znaka da imate odličan seks...

Seks je vrlo važan segment svake veze, ali ovaj vrlo intiman čin doseže svoj vrhunac tek kada oba partnera maksimalno uživaju u trenutku, bez ustručavanja...

21.11.2020. - 18:00h
Ovaj vrlo intiman čin doseže svoj vrhunac tek kada oba partnera maksimalno uživaju u trenutku
Ovaj vrlo intiman čin doseže svoj vrhunac tek kada oba partnera maksimalno uživaju u trenutkufoto: Depositphotos/liudmilachernetska@gmail.com

1. Tokom seksa ne marite za izgled

Vođenje ljubavi je strastveni trenutak tokom kojeg se, kako bi maksimalno uživali, potpuno prepuštamo osećajima.

U tim trenucima nije nam bitno kako izgledamo, kakva nam je frizura i da li nam se vidi celulit. Ako ste se prepoznali u ovakvoj situaciju, znajte da imate savršen seks.

2. Partneru možete da kažete tačno šta želite

Seks je vrlo individualan, a svako od nas ima različite želje i potrebe. Upravo zbog toga, savršen seks garantuje komunikacija između partnera. Ako se ne libite da ga usmerite na 'pravi put' ili mu pak tokom seksa savetujete kako da izvede vaše omiljene pokrete, znajte da imate savršen seks.

3. Nakon seksa osećate se opušteno i srećno

Dokazano je da seksualni odnos utiče na rad mozga i lučenje hormona sreće i zadovoljstva. No, to se odnosi samo na strastveni seks u kojem nema ustručavanja.
Ako nakon seksa ne možete da skinete osmeh s lica, osećate kako vam telo bridi i drhti, te ne možete da se oduprete umoru, znajte da imate savršen seks, piše zadovoljna.hr.