Hmm, možda još večeras: Isprobajte čari spontanog seksa!

Spontani seks je začin svakoj vezi: razbija dosadnu rutinu, partneri su iznenađeni što mogu da se iznenade u spavaćoj sobi (ili bilo gde drugdje), te čini vođenje ljubavi uzbudljivijim. Ako ste zapeli u kreativnosti ili motivaciji, zaboravite na inhibicije koje imate , nedostatak vremena ili umor i prepustite se njegovim čarima.

Isprobajte još večeras!, foto: Depositphotos/HayDmitriy
Isprobajte još večeras!, foto: Depositphotos/HayDmitriy
.

Shvatite spontani seks kao avanturu. On je začin koji mora da se dozira. Ako ga praktikujete prečesto, oduzećete mu privlačnost i "navući se", što će stvoriti povećani negativni učinak pri "običnom" seksu. Ako svaki dan jedete kavijar i pijete šampanjac, prvo ćete svu drugu hranu izbaciti s jelovnika, a nakon nekog vremena kavijar će vam se zgaditi.

Probajte seks na nekom mračnom javnom mestu. Svakako, to je zakonski prekršaj, ali ako vas niko ne ulovi, onda se u stvari to nije ni dogodilo. Na putu prema vikendici skrenite s glavnog puta i "razgledajte" prirodu. Ili, recite partneru da vam je potrebna njegova pomoć dok širite veš a terasi... 

Uvek imajte kondome pri ruci. Kondomi su prvo pravilo zaštite za vreme seksualnog odnosa. Pazite na svoje zdravlje, pa čak i ako ste žena - budite uvek spremni i u torbici nosite paketić prezervativa.

Spontani seks ne mora da podrazumeva seksualni čin. Probajte da se mazite i ljubite u ostavi ili na balkonu za vreme zabave kod prijatelja; partneru šapnite na uvo nešto prljavo i dajte mu do znanja šta biste najradije radili u tom trenutku.

Pružite partneru/partnerki senzualnu masažu. U hektično doba poslovnog života zaboravili smo na slatke trenutke s početka zaljubljenosti. Prizovite ih u mislima i prionite na posao! Naravno, nemojte tražiti uzvratnu masažu, piše ordinacija.hr.