Razmazite ga do besvesti: Uz ovih 8 trikova biće neverovatno lako!

Ova dela govore mnogo više od bilo kojih reči...

Razmazite partnera..., foto: Depositphotos/Y-Boychenko
Razmazite partnera..., foto: Depositphotos/Y-Boychenko
.

1. Pošaljite mu poruku "videla sam ovo i setila se tebe" - Bilo da je reč o šali koja je baš po njegovom ukusu, članku koji bi mogao da ga zanima ili nečemu desetom, ovakvim sitnicama daćete mu do znanja koliko vam je stalo.

2. Razmazite ga malenim gestovima - Ukoliko redovno ustajete pola sata pre njega, neka ga dočeka šolja tople kafe ili omiljeno pecivo.

3. Povremeno radite stvari koje oboje mrzite - Možda mrzite da kuvate i on zna da to mrzite, ali ceniće ako se ponekad potrudite samo kako biste ga razveselili.

4. Flertujte - Samo zato što ste već dugo zajedno ne znači da je iskra nestala. Redovno flertovanje izvrstan je podsetnik koliko vas još uvek privlači.

5. Redovno komunicirajte - I vi i on imate obaveze, ali niko nije toliko zaposlen da ne stigne da pošalje jednu lepu poruku tokom dana, koja puno znači i otkriva da ste jedno drugom u mislima.

6. Pristajte na kompromise - Popuštanje u nekim stvarima na svoj način će mu pokazati da vaše srce pripada samo njemu. Ako on voli hladniju sobnu temperaturu, ponekad nabacite dodatne čarapice, topli pokrivač i privijte se uz njega.

7. Ljubite ga - Koliko god želite i kad god poželite. S poljupcima ne možete da preterate.

8. Pažljivo ga slušajte - Možda vam je baš neki dan pričao o novom romanu njegovog omiljenog autora. Obradujte ga novim naslovom i dajte mu do znanja da pridajete pažnju svemu što vam govori, piše Cosmopolitan.hr.