13 znakova da je on frajer za kog želite da se udate!

Ovo su sitnice koje vrište da to je TO...

Reč je zapravo o sitnicama..., foto: Depositphotos/AllaSerebrina
Reč je zapravo o sitnicama..., foto: Depositphotos/AllaSerebrina
.

1. Redovno vam javlja gde je - Ne, nije poenta da ste vi poput obaveštajne službe koja mora da zna svaki njegov korak, poenta je da on shvata vašu brigu za njega i da ne želi da se brinete. A i želi da znate da misli na vas i između onih nekoliko rundi tekile!

2. Ljubazan je prema konobarima - Ovo vam se možda čini kao potpuna glupost, ali osoba koja nije u stanju da kaže pristojno "molim vas" i "hvala vam" je seronja. A ako je ljubazan prema konobarima i svim ostalim ljudima u uslužnim delatnostima, biće ljubazan i prema vama.

3. Dobro se slaže s decom - Morate na zabavu vaših prijatelja koji imaju decu i baš kad pomislite kako će se on sve vreme skrivati s pivom u odraslom kutku, on vas prijatno iznenadi igrajući se s najmlađima. Neumorno se igra pištoljima na vodu, igra žmurke, podigne dete kada neslavno završi na podu. A znate zašto je dobro da je dobar s decom!

4. Dobar je prema životinjama - Ako je osoba koja će odvesti povređenu životinju veterinaru i/ili odbiti da ubije neku životinju samo zato što svojom prisutnošću nekome smeta (pa možda i vama), naleteli ste na frajera koji ima veliko srce i koji brine o ostalim živim bićima. A to je nešto što svakako treba ceniti.

5. Odgovoran je - Kada vidi vaš propušten poziv na koji nije mogao da odgovori, zove vas. Kada vidi vašu poruku na Whatsappu, odgovara prilično brzo nakon pojave famoznih plavih kvačica. On ne zaboravlja da vam se javi, niti vas pušta da izvisite zbog nejavljanja. Jednostavno, uvek je tu za vas kada vam je potreban!

6. Nastoji da ne flertuje s drugim ženama - Niko nije svetac i naravno da je teško ignorisati činjenicu da se sviđate nekoj privlačnoj osobi koja vam to jasno daje do znanja. No, sve dok on nastoji da sve takve osobe drži na potrebnoj distanci i dok ne kucka drugim ženama koliko su seksi, u 4 ujutru, dok vi spavate, nemate razloga za brigu.

7. On može da podnese vaš loš dan - Svi smo ponekad mrzovoljni i neraspoloženi, ali važno je da u takvim trenucima on ne dođe s pitanjima "jesi li u PMS-u" izrečenim osuđujućim tonom, već zna kako da vas pusti da se smirite, uteši vas i nasmeje, štagod vam u tom trenu bilo potrebno i štagod vas zapravo mučilo.

8. Obraduje vas iz vedra neba - Običnom porukom "volim te" ili "požuri kući, čeka te iznenađenje", jednog običnog, dosadnog, sivog utorka, bez nekog posebnog razloga. No, i te kako je posebno što ste mu stalno u mislima i što se ne ustručava to da vam i pokaže.

9. Stoji iza vaših leđa - Iliti vas dvoje igrate za isti tim. Naravno da postoje stvari oko kojih imate potpuno različita mišljenja, ali kada vas neko napadne, on je tu da vas brani i da podržava svaku vašu reč. Znate da na njegovu odanost uvek možete da računate.

10. Voli vašu porodicu (ili se barem pravi da je tako). Njemu nije problem da provede vikend na ručku s vašom porodicom, pomažei vašem tati danima oko nekog njegovog projekta, niti pola godišnjeg da provede u kući vaše porodice.

11. Ima mnogo prijatelja - Nemojte pogrešno da nas shvatite, nema ničeg lošeg u imanju jednog dobrog prijatelja, ali ako vaš dragi ima zaista puno njih, a naročito onih s kojima je prijatelj još od vrtića ili škole, to samo pokazuje da ceni povezanost, da je druželjubiv i društven. Na kraju krajeva, ako ga toliko ljudi voli, očito je da nije dobar samo u vašim očima.

12. Podržava vas u svemu - U mislima vam se rodila luckasta ideja da bi trebalo da date otkaz i da se vratite studiranju ili da se posvetite pokretanju sopstvenog biznisa, on vas naravno podržava u tome, no isto tako se trudi da vam objasni sve prednosti i mane obe odluke. A kada vi napokon odlučite šta želite, on vas sluša, podržava i postaje vaš najvatreniji navijač!

13. Govori ostalim ljudima koliko vas voli - Naravno, vama to govori sve vreme. No, onda kad se zateknete u društvu i muzika na tren stane, načujete kako govori svom prijatelju da ste nešto najbolje što mu se dogodilo. A upravo je u tome čar, da znate koliko je ponosan što vas ima, piše Cosmopolitan.hr.