Najbolji seks je onaj koji kreće s dobrom predigrom!

Predstavljamo vam nekoliko fantastičnih ideja koje vredi isprobati!

foto: Depositphotos/VitalikRadko
foto: Depositphotos/VitalikRadko
.

Igrajte se s pozicioniranjem
Raspoloženje tokom predigre zavisi od toga kako pozicionirate svoja tela. Ako vi želite da budete glavni, sedite na partnera i obmotajte noge oko njega tako da ga ljubite odozgo. Želite da on preuzme vođstvo? Stanite, a on neka vas obrgli rukama i ljubi. Seksi ležeća opcija je poza "kašike" – gurnite svoju guzu u njegovu karlicu i prepustite se poljupcima.

Osetite njegov dah
Postoji nešto veoma senzualno u trenutku kada osetite partnerov dah na svojim usnama. Lagano dotaknite usnama njegove i pustite da mu se dah zadrži na vašoj koži.

Menjajte pokrete
Menjanje tehnike povećava uzbuđenje zato menjajte različite pokrete usnama: Povucite jezik napred i nazad između njegovih usana, zavrtite jezik oko njegovog, zatim uzmite njegov jezik u svoja usta i sisajte ga kao što biste njegov penis. Nežno grickajte njegovu donju usnu.

Osetite ritam
Kako biste osetili strastven poljubac pun emocija, stavite ruku na njegovo srce i ljubite se u ritmu s kucanjem njegovog srca.

Uključite ruke u akciju
Ljubljenje se ne odnosi samo na usne, budite kreativni i s rukama. Zavodljivo se igrajte njegovim prstima kao da se igrate s penisom, stavite ih u usta i strastveno ližite dok ga gledate u oči.

Ne zaboravite uši
Prislonite usne na njegovo uvo i šapnite mu koliko jako ga želite u sebi i šta biste mu uradili. Čak i samo stenjanje može da bude dovoljno da ga raspametite.

...i oči
Ovo možda zvuči čudno, ali parovi često zanemaruju kontakt očima za vreme seksa. To je najbrži i najlakši način da se pojača strast u krevetu.

Istražite mu telo usnama
Pružite mu poljupce na najosetljivijim područjima na telu. Neka vam se usne zadrže na njegovoj ključnoj kosti i na mekom delu kože ispod pazuha. Uši su još jedna osetljiva tačka: ljubite mu i grickajte ušne resice i lagano jezikom prođite po celom uhu.

(Ne)oralni seks
Sada zagrejte situaciju tako da se spustite dole. Ljubite mu testise, bedra, donje trbušne mišiće, perineum... sve osim penisa. Pojačajte napetost tako što ćete mu dozvoliti da oseti samo vaš obraz i dah na svom penisu.

Orgazmičko ljubljenje
Probajte ovaj super trik: Svaki put kada dostignete vrhunac, poljubite ga strastveno i polagano. Vremenom ćete oboje izgraditi nove neuronske puteve koji će povezivati orgazam s dubokim, strastvenim poljupcem. Nakon nekog vremena, čak i samo poljubac će vratiti vašu memoriju u stanje blaženstva.

Preskočite predigru...
I neka ljubljenje bude glavni događaj. To je snažan, zabavan način povezivanja, ali mnogi parovi ga koriste samo kao uvod u seks, što znači da ako niste raspoloženi za seks, propustićete i uživanje u ljubljenju. Dajte mu francuski poljubac umesto poljupca u obraz kad dođete s posla, ljubite se dok gledate film na kauču ili priuštite jedno drugom spontani strastveni poljubac tokom šetnje, piše Cosmopolitan.hr.