Striptiz na muškarce deluje kao afrodizijak: Priredite mu spektakl!

Kada gledaju ženska tela kako izvode striptiz u klubu, muškarcima se budi libido a činjenica da su radili nešto "zabranjeno" deluje kao afrodizijak.

Striptiz na muškarce deluje kao afrodizijak, foto: Depositphotos/IgorVetushko
Striptiz na muškarce deluje kao afrodizijak, foto: Depositphotos/IgorVetushko
.

Muškarci su očarani prizorom žene koja uz zavodljive plesne pokrete skida komad po komad svoje odeće. Striptiz je najčešći muški erotski san koji donosi neverovatno uzbuđenje u iščekivanju nečega još boljeg što sledi posle. Žena koja se lagano skida može da izazove trenutnu erekciju kod muškarca, a to je potpuno prirodna reakcija.

Striptiz lagano gradi napetost i, budući da su dodiri zabranjeni, uzbuđenje se sporo nakuplja. Iako u striptiz klubu može da doživi izuzetno seksi atmosferu, striptiz koji ćete mu pružiti kod kuće, biće mu mnogo zanimljiviji. Međutim, striptiz nije samo obično skidanje odeće.

Kako biste isplanirali seksi predstavu za svog muškarca, bez neprijatnih iznenađenja i nespretnih pokreta, morate da obratite pažnju na ovih šest faktora.

1. Samopouzdanje
Dobar striptiz može da izvede samo žena koja se oseća prijatno u svojoj koži i koja to može da pokaže. Žena puna samopouzdanja koja je svesna svog seksipila uvek izgleda super, uprkos tome što možda nema savršenu figuru.

2. On
Striptiz izvodite samo za njegove oči, ali to ne znači da mora da se ponaša drugačije nego u striptiz klubu. Gledajte ga kako pogledom prati vaše pokrete i uživajte u tome što imate kontrolu, dok su dodiri strogo zabranjeni. Kako biste stvorili savršenu atmosferu, vežite mu ruke za krevet ili stolicu.

3. Osvetljenje
Jaka svetlost ne laska ni savršenom telu, a nije slučajno da je svetlost prigušena u striptiz klubovima. Takvo osvetljenje pruža senzualniju i zavodljiviju atmosferu. Svetlost sveća komplementira figuri i ujedno doprinosi seksi ugođaju.

4. Muzika
Jedna od važnih komponenti striptiza je i muzička podloga. Napravite play listu pesama sa senzualnim melodijama uz koje ćete laganim pokretima postepeno graditi uzbuđenje. Odaberite muziku s kojom možete da se "stopite", ali imajte na umu i njega, svakako je plus ukoliko i njega "pogodite" s muzičkim odabirom.

5. Odeća
Iako muškarci tvrde da im se najviše sviđa kada ste potpuno goli, seksi odeća i donji veš prikovaće njegov pogled za vaše telo. Kako biste striptiz izveli elegantno, izaberite seksi krpice koje se jednostavno skidaju. Pustite mašti na volju i razmislite u čemu se osećate baš seksi.

To može da bude neka seksi stvarčica od čipke s halterima i korsetom, ali može da bude i njegova bela košulja uz kravatu i šešir... Visoke potpetice su obavezne, ali ako niste navikli na jako visoke, vežbajte da se krećete se u njima kako biste sprečili nespretne pokrete.

6. Dodaci
Ukoliko smatrate da niste dovoljno vešti u plesnim pokretima, možete da koristite dodatke poput ulja za masažu, šlaga ili čokoladnog sirupa koji ćete naneti na svoje grudi, stomak ili noge i ponuditi mu da ih poliže. To će ga još više uzbuditi, s obzirom da su mu ruke vezane i jedva će dočekati pravu stvar koja ga očekuje na kraju, piše ordinacija.hr.