Seksualne fantazije: Muškarci umiru od želje da im ostvarite OVU!

Stručnjaci tvrde da većina muškaraca upravo za ovim čezne s vremena na vreme...

Priredite mu doživljaj za pamćenje!, foto: Depositphotos/liudmilachernetska@gmail.com
Priredite mu doživljaj za pamćenje!, foto: Depositphotos/liudmilachernetska@gmail.com
.

Muškarci osećaju pritisak jer moraju da zadovolje želju i održe erekciju, a kada žena preuzme stvar u svoje ruke može da se odrekne vladavine i da uživa. I ne, ne mislimo ni na šta što uključuje zastrašujuću opremu - jednostavno preuzmite kontrolu i poklonite uzbuđenje sebi i partneru.

Ovo što sledi pokazaće vam kako da ga pobedite u krevetu. Ako može da se nosi s tim, držite se svega od prvog do zadnjeg ili odaberite tek nekoliko sitnica koje će začiniti vaš intimni život. Nema razloga ne verovati stručnjacima kako većina frajera sanja o ovome, pa su dobre šanse da je vaš dragi među njima.

ZAINTRIGIRAJTE GA

U svom svetu fantazije on želi da ga iznenada napadnete. Ali ako to bukvalno učinite, samo će vrisnuti i rukama pokriti međunožje. Nazovite ga i recite mu da ćete ga "uzeti" gde i kad vam bude odgovaralo. Sama ideja će ga zaintrigirati, ali ako osetite imalo oklevanja, držite se proverene osnove - seksi poze vi ste gore.

ZASKOČITE GA

Sada možete da sprovedete plan u delo zaskočivši ga tamo gde to najmanje očekuje. Ako se bacite na njega, strasno ga poljubite i pružite mu oralni seks čim prođe kroz vrata, osećaće se poput plena vaše strasti. Osim toga pokazaćete mu da ste pustolovni i entuzijastični u vezi seksa s njim.

NAREĐUJTE MU

Zaigrano mu naredite da legne na krevet i bude miran dok s njegovim telom radite šta god vam se prohte. Ili vi lezite na leđa i dajte mu erotske instrukcije govoreći mu gde i kako želite da vas dira. On voli da se oseća kao da je tu u tom trenutku samo da bi vama pružio užitak i kada mu diktirate šta treba da radi, smanjuje se pritisak da sam mora da otkrije šta vas uzbuđuje.

VEŽITE GA

Kad se uveri da ste se stvarno bacilli na posao ubacite u igru lagano "ropstvo" - lisice nisu nužno potrebne. Jednostavno mu svojom rukom pridržavajte ruke iznad glave. Obožavaće to, piše cosmopolitan.hr.