Došli ste kući umorni i pod stresom? 5 načina da zaboravite loše stvari i dan završite akcijom u krevetu

Došli ste kući sa posla umorni i nervozni i ne zanima vas ništa drugo sem odmora? Da, znamo, lako je reći da bi bilo sjajno da zaboravite sve i probate da se opustite sa svojim partnerom. Ali, ako ne probate, nećete ni znati da li je to zaista moguće.

foto: Depositphotos/HayDmitriy
foto: Depositphotos/HayDmitriy
.

Umesto da sve gledate sa crne strane, pokušajte da nađete zabavu u svemu.

1. Iznenadite ga u seksi vešu ili još bolje, bez njega

Ključni momenat ovde je iznenađenje jer ono može da trgne oboje. Sačekajte da on dođe kući i sačekajte ga u golišavom izdanju. To ga sigurno neće ostaviti ravnodušnim, pa posle već u zavisnosti od raspoloženja, gledajte kako će se situacija dalje razvijati, piše Yourtango.com, a prenosi Objektiv.

2. Spremite večeru zajedno

Ima nešto specijalno u tome da večeru spremite sa svojom voljenom osobom. Ako živite u kući, još bolje, napravite mini piknik u dvorištu. Vi želite da ovo bude senzualno iskustvo pa probajte da ne pominjete koliko ste loš dan imali.

3. Ugasite sve telefone i kompjutere

Zar vam nije dosta buljenja u ekran po ceo dan na poslu? Ne treba vam to i kod kuće. Pogasite sve uređaje koji imaju bilo kakav ekran, i uživajte u blaženom mraku i tišini. Ako usput iskopate neki “bezobrazni” časopis, još bolje, ili se prosto bavite zabavnim kućnim projektom koji ste planirali.

4. Napišite ljubavno pismo

Najvažnije da prvo pronađete mesto gde možete da se opustite i mazite, ali da ne zaspite, tako da spavaća soba ne dolazi u obzir. Prema tome, kauč dnevnoj sobi će biti sasvim dovoljan. Napišite ljubavno pismo svom partneru, probajte da iskažete svoja osećanja, pa posle ta pisma pročitajte naglas.

Vrlo verovatno ćete, na kraju, ipak završiti u spavaćoj sobi.

5. Ljubavno gnezdo

Pretvorite spavaću sobu u ljubavno gnezdo. Stavite cveće, upalite sveće, pustite muziku koju oboje volite…

Na kraju, suština svega je da ove planove napravite UNAPRED, i da za slučaj potrebe već imate spremno sve, samo morate to da sprovedete u delo.

Uostalom, učenje kako da se ponovo povežete sa partnerom može biti zabavno i opuštajuće i dati vam nešto čemu možete da se radujete nakon dugog stresnog dana.