Ljubav i seks

Kod kuće ili van kuće: Na koji način MESTO gde vodimo ljubav UTIČE na nas?

Seks može da ima i terapeutsko dejstvo, ali može da bude i vrlo stresan. To zavisi od toga sa kim ste i gde ga upražnjavate. Ukoliko ste mislili da je svejedno gde imate seksualne odnose, vreme je da otkrijete kako mesto može potpuno da promeni vašu percepciju tokom seksa.

23.09.2020. - 18:30h
foto: Depositphotos

Kod kuće

Kada imate seks kod kuće, postoje opcije da živite sa svojima ili živite sami. Ako se nalazite u prvoj situaciji, to može da bude dosta stresno, ali takođe da vam doprinese većoj dozi adrenalina, piše Timesofindia.com, a prenosi Objektiv.

Uzbuđenje je u mnogim slučajevima veće kada morate da budete tihi i brzi. Međutim, ako su vam roditelji u susednoj sobi, to može i da stvori dodatni pritisak, pa posledica može da bude da se zbog toga ne prepustite u potpunosti trenutku.

Kada živite sami, vaš stan je potpuno sigurno okruženje za vas i vašeg partnera. Takvo saznanje može da bude dosta opuštajuće za vaš mozak.

Van kuće

Činjenica je da seks van kuće predstavlja pravu avanturu. Možda ste u hotelu, u parku, na plaži ili u kolima sa vašim partnerom. Ako ste avanturističkog duha, ali ne želite da budete uhvaćeni u javnosti, seks može da predstavlja potpuno novu vrstu uzbuđenja od one na koju ste navikli.

S druge strane, ukoliko ste iznajmili hotelsku sobu sa svojim partnerom, moguće je da će doći do novih eksperimenata. Zatvorena vrata,u novoj sredini, bez straha da će vas neko uhvatiti – sve to dovodi do misli o eksperimentisanju, kojih ste se do tada uzdržavali.

Sve u svemu, mesto na kome imate seks igra veoma važnu ulogu i svako mesto nudi mešavinu pozitivnog uzbuđenja, ali i delimičnog stresa.

Prepoznajte šta je ono što vam najviše odgovara i prepustite se čarima vođenja ljubavi.